Nabídka v novém katalogu rodinných domů může být pro vás inspirací a možná také překvapivým zjištěním, že montované dřevěné domy jsou nejen funkční, moderní, ale mohou být i velmi atraktivní a pro bydlení komfortní. A navíc, dřevostavby jsou stále žádanější!

luxusni dum HONORIUS

Společnost RD Rýmařov, se svou více než 45letou tradicí, zaručuje špičkovou kvalitu, znalosti zpracování domů, nabízí i záruku 30 let na konstrukci stavby, ručí za udržitelné obhospodařování českých lesů na Jesenicku a ještě garantuje cenu dohodnutou na počátku spolupráce.
Oceňovaným kladem je i rychlá výstavba, neboť se staví z předem připravených segmentů a na základové desce vám rodinný dům vyroste za méně než měsíc.

luxusni drevostavba TIBERIUS

Vybrat si není nic jednoduchého, zvlášť když je z čeho vybírat, to je známý fakt. U dřevostaveb je to stejné. RD Rýmařov nabízí několik typových řad montovaných domů a nyní navíc i luxusní verze rodinných domů. Dům není problém přizpůsobit vašim požadavkům. Zvolit si můžete jak přesný dům z katalogu, tak lze zadat výstavbu domu na klíč.
Při volbě rodinného domu myslete na to, že dřevěná klasika nikdy nezklame, a že teprve české dřevo dělá domov domovem!

Nezapomeňte si do kalendáře označit termín 15. - 19. 9. 2015 výstaviště Letňany, hala 1, stánek F10. Odborníci z RD Rýmařov se na vás těší!