Nová dimenze intimní hygieny
Podobně jako medicína, kulinářství, anebo třeba výtvarné umění má také intimní hygiena svou historii. V pravěku a ve středověku si lidé s očistou příliš nelámali hlavu. Pak přišla éra toaletního papíru, která přinesla jistou úroveň hygieny. Ale teprve „doba bidetová“ nám přinesla možnost důkladné očisty po toaletě. Namítáte, že funkci bidetu lze snadno nahradit sprchou? Klasický bidet je možná právě kvůli nutnosti přesedání se sprchou srovnatelný, ovšem elektronický bidet, ten otevřel novou dimenzi intimní hygieny.
bidet s ovladanim

Neobyčejně pohodné řešení
Elektronické neboli přídavné bidety totiž vedle známých zdravotních přínosů, jako je prevence hemeroidů či rakoviny tlustého střeva, zajišťují svým uživatelům vysokou úroveň komfortu při každodenní očistě. Jen si to představte. Přijdete na toaletu, posadíte se na prkénko předehřáté na požadovanou teplotu, po vykonání potřeby stisknete pár tlačítek, a než si dočtete odstavec svého oblíbeného plátku, jste umytí a usušení. Stačí jen spláchnout a prkénko se už sklopí samo.

dalkove ovladani bidetu
Bidet ocení celá rodina
Dámy ocení druhou trysku, především v období menstruace a po porodu. Mimochodem proud vody je individuálně nastavitelný. A co potěší všechny rodiče a jejich samostatné ratolesti, to je omývací program pro děti. Kdo chce, může navíc spojit očistu s masáží, která je účinnou prevencí výše zmíněných hemeroidů, anebo případně prostředkem na zmírnění již vzniklých obtíží. Když už jsme u zdravotních obtíží, přídavný bidet prokáže dvojnásobnou službu handicapovaným nebo starším osobám.

elektronicky bidet

Vyberte si správný typ
Pokud se rozhodnete, že si dopřejete nejvyšší možný komfort intimní hygieny, můžete si vybrat z několika typů přídavných bidetů. Všechny jsou hygienické, neboť jejich trysky jsou vždy před i po použití automaticky vyčištěny. Jednotlivé typy se liší svými funkcemi. Některé mají dokonce dálkové ovládání nebo jsou vybaveny filtrací pachů. Jiné mají obě trysky integrovány do jedné s větším rozsahem možností nastavení její polohy.

bidet v koupelne

Instalaci zvládnete sami
A co instalace? Instalace přídavného bidetu je neobyčejně snadná a bez problémů ji zvládne každý uživatel během několika minut. Žádné stavební úpravy nejsou zapotřebí. Tak proč neudělat ještě více pro své zdraví i pohodlí?


uspa logo

www.elektronickebidety.cz