1. Upravte keře a trávník
Pokud vaše keříky a stromky přežily náročnou zimu, oživte je novým sestřihem. Vaše oblíbené rostliny dostaly zabrat a dosud se nedokázaly vzpamatovat? Zasaďte nové. Jestliže se v některých částech vašeho trávníku objevily nevzhledné nahnědlé plochy, dokáže je oživit obyčejné travní osivo. Nakonec zkuste najít styl, který vám bude sedět - co takhle zahradní feng-shui?

TOPSTONE okoli bazenu

2. Vyčistěte bazén od nečistot

Kompletně jste vyluxovali bazén a vybavili se potřebnou chemií, ale stejně máte ve vodě špínu? Možná si ji do bazénu nosíte sami na svých chodidlech. Ve velkých vedrech se často moc dlouho nerozmýšlíme a prostě do vody skočíme, ale co všechno po cestě do vody našlápneme, se může odrazit na kvalitě vody, ve které se koupeme. Vyzkoušejte namísto starého betonu či trávníků kamínkový povrch, který pomůže udržovat v okolí vašeho bazénu čistotu.

TOPSTONE na terase

3. Připravte si ležení
Neexistuje lepší odpočinek, než se moci po dobrém jídle natáhnout. Pořiďte si měkké a snadno udržovatelné venkovní matrace, které budete moci kdykoliv vytáhnout a dát si dvacet. Jsou perfektní i pro opalování.

TOPSTONE v zahrade

4. Pořiďte si altánek
Víte, jaké výhody má takový maličký altánek?

- Není drahý.

- Můžete kolem něj nechat růst popínavé rostliny.
- Je ideální pro rodinné oslavy.
- Můžete k němu pořídit nábytek jako ze zámku.
- Vypadá naprosto úchvatně od jara až do podzimu.