Protože místo vody používá tato pračka páru, umožňuje šetrné a zároveň velmi účinné praní spodního prádla, dětských oděvů i silně znečištěného oblečení. Díky parní technologii od LG nepotřebují lidé na praní a žehlení tolik času a námahy, protože odstranění zmačkaných míst a pachů zvládne pračka během 20minutového parního cyklu. A to vše při menší spotřebě energie a vody než v běžných pračkách.
S pomocí stejné revoluční parní technologie přispívá program Allergy Care k odstranění alergenů, roztočů a dokonce zbytků saponátu, které mohou způsobovat alergie dýchacích cest nebo kůže. Za tuto vlastnost získala novinka od LG certifikát od prestižní British Allergy Foundation. „Proto je pračka obzvláště vhodná pro domácnosti s dětmi nebo astmatiky,“ uvedla Andrea Velebilová, Marketing Specialist WG z LG Electronics CZ.

I s takto značnou čisticí schopností je parní pračka LG1403TDS6 mimořádně tichá a spolehlivá díky motoru Direct Drive, na který má společnost LG patent. Místo řemenů a kladek je výkon motoru převáděn přímo na buben, což nejen radikálně snižuje hluk a vibrace, ale dokonce prodlužuje životnost pračky. Protože pračka pracuje tak téměř nehlučně, je možné ji bez rušení používat i v nočních hodinách.
Spolu s dalšími energeticky úspornými technologiemi tato parní funkce umožňuje, že nová parní pračka od společnosti LG spotřebuje o 21 % energie méně než modely třídy A a je jednou z praček s nejnižší spotřebou vody vůbec.

Chcete vědět víc o vlasnostech LG parní pračky LG1403TDS6 Prime?
Podívejte se na specializované internetové stránky www.lgpracky.cz