Populární lepící dekorace, jak sami uvidíte, vnesla do oblasti interiérové výzdoby pořádný rozruch!


Pokoj jako živý během chvilky

Obliba lepící dekorace vzrostla v posledních několika letech natolik (a to nejen mezi mladými lidmi), že se stala velkým postrachem všech starých klasických technik - malování, klasického tapetování a dalších doposud používaných forem zvyšování estetické hodnoty interiéru. Stěny, podlaha, nábytek, to vše může ožít zajímavými motivy – naprosto bez námahy a během krátké chvilky! Možná jste se s touto efektivní alternativou malby již setkali. Různé druhy nálepek se totiž staly oblíbenou součástí dekorace nejen soukromých, ale i veřejných prostor, jako jsou například relaxační studia, salóny krásy, hotelové haly a recepce, stejně jako sídla a kanceláře významných společností. Pohádkové motivy zase nechybí v dětských koutcích, školkách, školách a vzdělávacích centrech. Že Vás tento nápad také zaujal? Tak pojďte s námi nahlédnout do nabídky širokého sortimentu internetového obchodu Nalep si!


Sedm kolekcí od špičkových designérů

Lepící dekorace je sice primárně určena na zeď a podlahu, to ale vůbec neznamená, že byste jí nemohli ozvláštnit nábytek nebo jinou hladkou plochu. Nálepky se liší technologií lepení, a proto jsou na webu e-shopu účelně rozděleny do sedmi samostatných kolekcí: Vynils, Wall drawings, Narcisse, WoodDecor, VynilSol, PaperForms a Tapety. Lepící dekorace ve všech sekcích se vyznačují vysokou kvalitou původního návrhu špičkových světových designérů, kam mimo jiné patří Ich&Kar; François Azambourg; Antoine + Manuel; Tado; Maison Georgette; Matali Crasset a další.


Nalepte si zajímavé nálepky!

Lepící nálepky Vynils jsou jako stvořené ke snadné aplikaci na zeď a další hladké povrchy. Samotné vzory se skládají z jednobarevných komponentů. Dle přiloženého schématu, které je součástí balení, můžete vytvářet dle předlohy motivy, nebo zapojit svou tvůrčí fantazii a vytvořit si vlastní motiv. Díky přenosné fólii se nemusíte bát potíží při samotném nalepování (nežádoucí zkroucení, špatná přilnavost či nepřesné umístění obrázku).

V první fázi totiž sejmete preferovaný motiv ze čtvrtky plné nálepek a nalepíte jej na stěnu i s průhlednou přenosovou fólií. Následně okolní fólii sejmete. Vámi zvolenou plochu tak bude zdobit pouze samotný motiv. Ani případné odstraňování nálepek není problematické. Plochu mírně nahřejete, například fénem, nebo třením dlaní a obrázek z ní jednoduše sejmete – samozřejmě bez otisků.

Celistvé plnobarevné potisky na průsvitných vynilových nálepkách Walldrawings se od kolekce Vynils liší pouze technologií potisku. Výhodou nálepek z obou kolekcí je, že snadno přilnou k nalepovací ploše a působí velmi přirozeným dojmem.

A co právě letí? Květinové a zvířecí motivy, stejně jako geometrické tvary. Hitem jsou také nalepovací dětské metry a další dekorace do dětských pokojů.


Tak trochu jiné zrcadlo

Omrzelo Vás, pozorovat vlastní tvář stále v tom stejném zrcadle? Zkuste něco nového. Třeba zrcadlové nálepky z kolekce s příznačným názvem Narcisse. Pouze tři milimetry silné zrcadlo s lepící vrstvou se zajímavými vzory zaručeně vyžene nudu z Vašeho domova! A co teprve, když tyto vzory zkombinujete s nálepkami z kolekce Vynils! Kočičí stěna a z ní kouká odraz Vašeho vlastního já, jen si to představte!

 

WoodDecor a VynilSol

Chcete Vašemu interiéru propůjčit vskutku efektní vzhled? Pak zkuste dřevěné reliéfní dekorace, komponenty se zadní lepící vrstvou, které můžete libovolně poskládat do geometrických tvarů a natřít je Vaší oblíbenou barvou.

Komponenty vzorů z příbuzné kolekce Vynilsol jsou zase vyřezány z jednobarevných fólií. Stejně jako Vaše trendy zrcadlo je můžete sladit s ostatními nálepkami. Fantazii se meze nekladou! Tak proč neudělat z fádního obývacího pokoje tajemný les nebo květinovou zahradu s decentním poletujícím motýlem?


PaperForms 3D a Exklusivní tapety

A nyní Vám představíme zcela unikátní kolekci 3D papírových dekorací, které umožňují vytvořit i z nevzhledné stěny krásnou plastickou papírovou mozaiku. Čtvercové dlaždice z obnovitelného materiálu poskládáte, jak uznáte za vhodné a samozřejmě, že jim můžete dodat také barevný odstín přesně podle Vašeho gusta. Pokud máte hlučné sousedy, nebo děti ve vedlejším pokoji, jistě oceníte protihlukový efekt těchto papírových dlaždic!

A na závěr převratná novinka na poli tapetových dekorací! Velkoformátové papírové tapety pocházející z dílny předních umělců a designérů. Díky nim učiníte z Vašeho nenápadného interiéru skutečně originální umělecké dílo. Pokud však toužíte po něčem jednodušším, prozradíme Vám, že tato kolekce rovněž obsahuje jednopruhové verze motivů, které zákazníci označili za ty nejoblíbenější.


Inspirace pro Vás

Doufáme, že náš článek vnesl do světa Vaší fantazie trochu inspirace a pomůže Vám tak na cestě za originálním moderním interiérem 21. století! S lepící dekorací budete rozhodně trendy – Vy i Váš interiér. Račte se o tom přesvědčit sami na webové stránce internetového obchodu www.nalepsi.cz.

Zdroj, foto: Nalepsi.cz