Nádherný výhled vše nezachrání
Většina podkrovních místností nabízí překrásný výhled - ať už na nebe či po okolí. Díky střešním oknům je prostor často prosvětlený a vzdušný. Problémy však přichází při přemýšlení o dveřích, které by se do takového prostoru vešly. Většinou musí mít atypické rozměry a seříznutou horní hranu, což je pro výrobce dveří a zárubní často neřešitelným problémem. Společnost Filomuro v první řadě myslí na své zákazníky a jejich potřeby, proto nabízí dveře v nestandardní výšce i šířce.

skyte dvere Filomuro

Atypické míry dveří a zárubní? Žádný problém!
Skryté zárubně jsou moderním trendem v interiéru, protože díky jedinečné konstrukci zachovávají v místnosti čisté linie a jednotu. Dejte sbohem ostrým hranám a nevzhledným vystouplým zárubním a žádejte po nezbytném prvku v interiéru více. Vzhled i míry dveří a zárubní vám “ušijeme” na míru.

dvere v podkrovi na miru

Přesvědčte se sami…
Společnost Filomuro má v České republice dvě vzorkovny, v Brně a Kolíně, kde se můžete podívat hned na několik druhů dveří a skrytých zárubní. Kromě nich zde najdete také elegantní posuvné dveře. Všechny novinky sledujte na webových stránkách nebo na Facebooku.