Od předsíně až na půdu 
Tentokrát nás naše cesty za krásami nábytku z přírodních materiálů zavedly až k samotné bráně internetového obchodu umístěného na webových stránkách
www.rattan-prouti.cz. Našli jsme zde bohatou nabídku luxusních, ale i klasických sedacích souprav, ratanových křesel, včetně těch houpacích, židlí a taburetů. Dále nás oslovily stoly všech velikostí, od velkých jídelních stolů až po menší konferenční stolky, ratanové police a skříňky, předsíňový nábytek, stejně jako nepřeberná škála stylových bytových doplňků! Jednoduše řečeno, kdo na webové stránky internetového obchodu zavítá, ten může svůj domov kompletně zařídit pohodovým a zároveň exotickým nábytkem, a to od předsíně až na půdu! Pojďme nyní společně nahlédnout do jednotlivých sekcí!

 

Posaďte se u nás
Je libo ratanové křesílko se stolečkem, nebo rovnou celou sedací soupravu? Jen si račte vybrat. Že si Váš dům zasloužil něco opravdu extra? Máme pro Vás skvělý tip! Umělý ratan, který je módním hitem! Exkluzivní sedací soupravy z umělého ratanu, které dokonale imitují exotický přírodní materiál, se svým majitelům vedle elegantního vzhledu a velmi komfortního posezení odvděčí také dokonalou odolností vůči vlhkosti. Proto jsou jako stvořené k venkovnímu posezení u bazénu! Stejně tak je oceníte v uzavřené zimní zahradě, či na otevřené terase! 



Krásná předsíň
Vážené návštěvy, jen si odložte a uložte vše, co potřebujte, v naší útulné předsíni! Ratanové věšáky, botníky, proutěné zásuvky a ratanové šuplíky jsou Vám plně k dispozici! To je ale dneska venku psí počasí! Potřebujete si odložit deštník? Prosím, tady, do ratanového stojanu na deštníky. Žádný strach, že by jej pár kapek vody mohlo poškodit. Všechny ratanové výrobky jsou totiž opatřeny impregnací, která je spolehlivě chrání vůči vlhkosti! 

Kombinujte se dřevem!
Mimochodem víte, proč se ratan těší tak velké oblibě? Odpověď je prostá! Lze jej totiž libovolně kombinovat s nábytkem z nejrůznějších materiálů, a to ve všech typech interiéru! Když si například do Vaší ložnice pořídíte pohodlnou postel z masivu z ořechového či borového dřeva, můžete jí dodat trochu exotičtější ráz právě přidáním drobného nábytku z ratanu! 

 

Banánový nábytek
Také si rádi pořizujete domů vskutku originální věci, které jen tak někdo nemá? Nebo snad přemýšlíte o netradičním vánočním dárku pro Vaše drahé a blízké? Máme pro Vás tip: nábytek z banánu. Nevěřili byste, jak je příjemné, posadit se do křesílka s banánovým výpletem. Nebo proč rovnou nezvolit celou sedací soupravu z této tropické dřeviny? 

Pestrý svět doplňků
Vítejte v pestrém světě překrásných doplňků z exotických materiálů! Ratanové a bytové doplňky z vodního hyacintu, banánovníku a mořské trávy jsou připraveny k okamžitému nastěhování, aby dodaly Vašemu domovu vlídnou tvář! Vybrat si můžete třeba ratanový stojan na noviny, nebo některý ze stojanů na květiny. Nevzhledné květníky můžete ukrýt do květináčů z vodního hyacintu, čerstvým květinám to bude zase slušet ve vkusné ratanové váze. Působí Vaše kuchyně nebo koupelna chladným dojmem? Proutěné koše na prádlo opticky zateplí každou koupelnu. Pohodovou atmosféru do Vaší kuchyně vnesou proutěné ošatky, truhly a ručně vyráběné košíky. Sedíte rádi u krbu? Pořiďte si k němu krásný koš na dřevo. Že by to chtělo ještě nějaké intimnější osvětlení? Rozsviťte si lampu z banánovníku ve tvaru jehlanu nebo ratanový lustr! 

Milé dámy a pánové, přesvědčte se na vlastní oči o tom, že ratanový nábytek společně se širokou škálou doplňků z internetového obchodu
www.rattan-prouti.cz vytvoří z Vašeho obydlí neobyčejně hřejivé, spokojené a klidné prostředí! 

RATTAN-PROUTÍ, s.r.o. 
Masarykovo nám. 63 
697 01 Kyjov
Tel.: +420604 918 281
http://www.rattan-prouti.cz

Přečtěte si také: Předsíň a kuchyň snů s terasou