Římské rolety v interiéru
Elegantní římské rolety se staly oblíbenou součástí interiérového vybavení, neboť dokážou dodat každé místnosti neobyčejně noblesní vzhled. Krásné nařasené záhyby římských rolet proto najdeme především v místnostech reprezentativního charakteru, nejčastěji v obývacím pokoji či jídelně. Můžete jimi dotvořit také interiér své kuchyně, anebo koupelny, kterému dodají příjemně lehký moderní vzhled. Dekorativní charakter činí z římských rolet oblíbený doplněk interiérů restaurací a kaváren.
 

Široká paleta dekorativních látek
Díky možnosti výběru ze široké palety dekorativních látek lze římské rolety dokonale sladit s okolním prostředím. To znamená, že nacházejí své uplatnění v každém typu interiéru. Velké oblibě se těší nejen jednobarevná provedení, ale také různé vzory, mezi nimiž nechybí ani motivy vhodné do dětského pokoje. Vybírat můžeme z mnoha materiálů s různou intenzitou propustnosti látky, od decentního stínění, až po úplné zatemnění.
 

Praktické řešení pro moderní interiér
Na rozdíl od klasických rolet se římské rolety nenavíjejí, ale skládají. Tím vznikají ony krásné nařasené záhyby. Velkou předností tohoto typu rolet je velmi komfortní ovládání (řetízkové nebo motorové) a snadná údržba. Vzhledem k tomu, že římské rolety lze také prát, jedná se o velmi praktické řešení pro moderní interiér.

www.inspire-decor.com