Je jedno, zda se rozhodnete pořídit si rolety do oken nebo před ně. V obou případech neprohloupíte. Získáte mnoho výhod, mezi které patří především snadná údržba. Rolety ocení i alergici. V porovnání se žaluziemi se na nich hůře usazuje prach a jejich čištění není vůbec žádný problém.

Vnitřní rolety Isotra

Vnitřní a venkovní rolety jako všestranný pomocník

Venkovní rolety vám zase během letních měsíců pomohou snížit teplotu v interiéru. Plní i bezpečnostní funkci. Jejich překonání není samozřejmě nemožné, ale rozhodně ztíží zloději přístup do vašeho obydlí. Po jejich zatažení budete mít naprosté soukromí a vyvarujete se tak pohledům od sousedů nebo kolemjdoucích.

Venkovní rolety Isotra

Pokud netoužíte po kompletním zatemnění, které je vhodné spíše pro ničím nerušený spánek nebo sledování filmů, budou pro vás vhodným řešením interiérové rolety. Široký výběr motivů pak obzvláštní jakýkoliv interiér.

Zcela nečekané funkce a výhody

Vývoj vnitřních rolet se mnohdy ubírá až nečekaným směrem. Například roleta Sunlite od výrobce Isotra ukrývá v horní liště LED světlo. Mnohým to může připadat zbytečné. Nicméně trend osvětlení místností směřuje právě k takovýmto typům svítidel.

Vnitřní rolety

Klasický model centrálního světla je již dávno přežitkem. Vrhá nepříjemné stíny a navíc není zrovna nejvhodnější pro naše oči. Více zdrojů světla určených pro konkrétní činnosti (čtení, práce, relaxace) je nejlepším řešením pro (nejen) světelnou pohodu. Pokud některé zdroje dokáží vytvářet různé ambientní odstíny, nestojí vaší relaxaci absolutně nic v cestě.