Nabízí se v mnoha tvarech a typech, díky nimž můžete dát své nové koupelně i nový styl. Navíc jsou nové armatury vyráběny tak, aby myslely při svém provozu i na úsporu vody. M.B.KERAMIKA nejnověji nabízí termostatický sprchový set od výrobce ORAS. Máte tak jedinečnou možnost výhodného nákupu prvotřídní koupelnové armatury.

Nový typ vodovodních baterií Oras
Tato termostatická baterie, od známého finského výrobce Oras, rychle a automaticky reaguje na odchylky tlaku a změny teploty vstupní vody a neustále je vyrovnává. Voda je tudíž neustále udržována na nastavené teplotě. Díky tomu můžeme značně ušetřit na spotřebě teplé vody. Ovládací segment teploty vody je vybaven bezpečnostním tlačítkem (nastavena teplota 38ºC) a chrání tak před náhodným opařením. Povrch tělesa baterie se neohřívá, a proto je tato baterie zvláště bezpečná hlavně pro děti. 

Sprchová souprava obsahuje sprchovou tyč, ruční sprchu a mýdelník s otvorem na odtok mýdlové vody. Sprchová tyč je opatřena jednoduše nastavitelnou posuvnou lištou a tak si i malé děti nebo starší a fyzicky postižené osoby mohou sprchu „přitáhnout“ a osprchovat se. Ruční sprcha disponuje dvěma funkcemi: vydatnějším jemným masážním proudem a účinným masážním proudem. Jediným stiskem tlačítka se z obyčejné sprchy stane masážní sprcha. Ruční sprchu lze snadno zavěsit na samostatný držák. Celá sestava se prodává v provedení chrom.

Tento celý komplet je až do vyprodání zásob za akční neopakovatelnou cenu 4 898,- Kč. 

Tento ale i další výrobky určené pro zařízení koupelen najdete na
www.mbkeramika.cz.