Sedací nábytek pro děti není pouhou zmenšeninou nábytku pro dospělé a osvědčeným trikem výrobců nábytku, jak získat co nejvíce peněz od svých zákazníků. Ergonomie dětských stolů a židlí je přizpůsobena speciálně dětem a jejich potřebám. Kromě toho jsou tyto kusy nábytku vybaveny řadou bezpečnostních prvků, které snižují riziko dětských úrazů. Připadá Vám častá výměna nábytku podřízená růstu dítěte příliš finančně náročná? Máme pro Vás tip. Investujte do židlí a stolů, které porostou společně s Vaším dítětem!


ŽIDLE A STOLY, KTERÉ S DĚTMI POROSTOU JIŽ OD 4 LET

Novinka roku 2009: Dětská rostoucí židle FREAKY SPORT


Představujeme Vám rostoucí židli, která je výjimečná svým neuvěřitelně širokým rozsahem nastavení. Použít ji můžete již od 4 let věku dítěte (od 110 cm výšky) až do dospělého věku. Židli lze totiž nastavit pro postavy vysoké až 180 cm. Maximální zatížení činí 110 kg. Co Vás jistě mile potěší, to je pětiletá záruka. 




Dětská rostoucí židle FREAKY 

Oblíbená rostoucí židle se zárukou 5 let s neuvěřitelně širokým rozsahem nastavení. Je vhodná pro děti již od 4 let (110 cm výšky) až do dospělého věku. Židli lze totiž nastavit pro postavy vysoké až 180 cm. Maximální zatížení činí 110 kg. K  dostání v různých čalouněních včetně atraktivních kombinací. 






Dětská rostoucí židle ROCKING a rostoucí stoly YOUNG COLLEGE 

A nyní něco pro děti od 5 do 16 let. Jistě sami dobře víte, že strnulé sezení není ani zdravé, ani příjemné pro nikoho. Zejména dětem vyhovuje aktivní způsob sezení. Sympatická houpací židle Rocking jim to umožní a navíc je pobaví! Když se děti vydovádí, a přijde čas na psaní úkolů, mohou pro změnu zaujmout klidnou pozici. To je umožněno aretačními plochami ve spodní části židle. 

Znáte snad lepšího společníka pro rostoucí židli, než je rostoucí stůl? Zajímá Vás, jak tyto dva živé kusy nábytku správně nastavit? Nejprve nastavte výšku sezení židle tak, aby nohy sedícího stály pevně na podlaze. Poté nastavte do požadované výšky psací desku stolu, případně její sklon. Nálepky s měřítky, které jsou součástí všech stolů, Vám pomohou tyto hodnoty optimálně nastavit.





Multifunkční relaxační židle TORRO SIT je novinkou roku 2009

Tato neposedná spolurostoucí židle udělá radost celé rodině. Pohodlně se na ni mohou usadit nejen děti, ale také teenageři, stejně jako dospělí. Na tomto vychytaném kousku nábytku však nemusíte pouze obyčejně sedět. Hodí se stejně dobře k relaxačnímu sezení, stání, komunikaci i relaxaci. Otočnou oporu zad, která je zcela nezávislá na sedáku, lze uplatnit také jako levou nebo pravá područka či přední oporu při opačném sedu. Vybírat můžete celkem ze čtyř krásně barevných kombinací čalounění. Video prezentace zde!



Zalíbil se Vám některý z našich nabízených modelů nábytku? Většinu vyobrazených modelů pohodlně nakoupíte na internetu nebo v kamenných prodejnách u řady obchodních společností. Udělejte radost sobě i svým dětem …

Mayer CZ, spol. s.r.o.
Bohuslava Martinů č.p. 1885/2
741 01 Nový Jičín
tel.: +420 556 703 728
www.mayer.cz
www.detska-zidle.cz
www.detskastolicka.sk
e-mail:
info@mayer.cz