Pane Vlastníku, o společnosti hülsta víme, že již několik desítek let vyvíjí produkty pro zdravý a kvalitní spánek. A také víme, že výroba kvalitních matrací a postelí není levnou záležitostí, proto jdou často kvalita a vyšší cena ruku v ruce. Jak nám tedy vysvětlíte Vaše heslo, že kvalitní postel si může dovolit každý?
Vysvětlení je překvapivě jednoduché. Stačí se jen trochu zamyslet a počítat. Nechci tady uvádět, že každý člověk stráví spánkem skoro třetinu života, ale je to prostě fakt, se kterým musíme všichni souhlasit. Tak jako musíme souhlasit s dalším faktem, že spíme hlavně proto, aby si naše tělo maximálně odpočinulo, dokonale se uvolnily svaly a páteř, a každý z nás ráno vstával s pocitem, že je plný nové energie do dalšího náročného dne. A kolik jsme ochotni k dosažení tohoto pocitu do sebe investovat? Bohužel mnoho lidí zatím velmi málo. Nemyslím si, že by lidé do sebe nechtěli v tomto směru investovat. Je to spíše o tom, že nemají možnost porovnání kvality svého současného ložního systému s posledními trendy a inovacemi v segmentu kvalitního spánku. A dalším důvodem jsou možná i předsudky o cenách kvalitních ložních systémů, která už se dnes nemusí pohybovat v řádu stovek tisíc korun, jak je všeobecně zažito. Hülsta dnes nabízí velmi kvalitní systémy roštů a matrací od 40.000Kč pro manželé lůžko a u boxspringového typu postelí začínáme u částky 50.000Kč za kompletní lůžko. Záruka je přitom až neskutečných dvanáct let. Počítejme tedy, že na těchto lůžkách strávíme deset let a dojdeme k jednoduchému závěru – každé krásné nové ráno, kdy se s partnerem probudíte maximálně odpočatí a plní energie Vás bude stát zhruba 11 Kč. A to si myslím, že je částka, kterou si může dovolit každý, ale hlavně jde o částku, která se Vám mnohonásobně vrátí.
Novinka  2014 kvalitni luzko now! boxspring
Co si máme pod názvem boxspring představit?
Boxspring je jednoduše řečeno kompletní lůžko, skládající se v podstatě ze tří matrací a volitelného čela. Klasický rám lůžka a lamelový rošt je u tohoto systému nahrazen spodním boxem, který obsahuje pružinové jádro (proto název boxspring), což je v podstatě první matrace. Na tento box pokládáme tentokrát již klasickou matraci, tak jak ji známe, ať už pružinovou nebo pěnovou. A jako třešničku na dort můžeme přidat ještě krycí topper, což je další matrace ve výšce 6-10m cm, tentokrát již pouze pěnová, která Vám zaručí pocit maximálního komfortu.

V čem spočívá výjimečnost tohoto typu lůžka?
Lůžka boxspringového typu jsou výjimečná hlavně svojí dokonalou bodovou elasticitou, díky níž je Vaše tělo při spánku v ideální rovné poloze, ať už při spánku na zádech nebo na boku. Dále má velmi výkonnou „klimatizaci“. S každým Vaším byť i nepatrným pohybem do sebe lůžko nasává a také vypouští vzduch, díky čemuž je odváděna z matrace vlhkost a spící člověk se daleko méně potí. Další nespornou výhodou je komfortní výška začínající na 46cm a končící u 72cm.

Kvalita a pritom cenová dosazitelnost luzka  boxspring

Nabízíte také partnerská lůžka? Jak je vyřešen problém s rozdílnou váhou a velikostí partnerů?
Přeci jen pro každého člověka je vhodný jiný typ matrace. Základem je vždy vysvětlit klientovi, že by měl mít každý z partnerů svou vlastní matraci. Problém s obávanou mezerou mezi matracemi jednoduše vyřeší „partnerský“ zip nebo u některých typů společný potah pro dvě jádra. Pak už je to jednoduché, protože všechny matrace nabízí několik tuhostí, tak aby ideálně vyhovovali různým váhovým kategoriím.

Jaké druhy tohoto lůžka nabízíte?
U hülsty jsou dvě základní řady boxspringových lůžek. Prémiový segment tvoří jednotlivé modely z kolekce my SUITE home, kde máme téměř neomezené možnosti. Druhá a v současné době velmi oblíbená je řada now! boxspring, což je v podstatě výběr toho nejžádanějšího z prémiové řady, sice s menší variabilitou, ale zato s cenou začínají již na dříve zmiňovaných 50.000Kč za partnerské lůžko.

A co design? Z kolika možných variant si mohou zákazníci vybrat?
U kolekce my SUITE home máme zhruba 90 různých materiálů, ať už látek nebo kůží, mnoho typů čel, různé typy a materiály nohou a mnoho dalšího příslušenství. now! boxspring nabízí 18 materiálů v látce a umělé kůže, dva typy čela a tři různé výšky nohou.

Jen jedna noc staci a svuj now! boxspring uz nikdy nevymenite!

Je možné si u vás boxspring vyzkoušet?
Samozřejmě máme lůžka k vyzkoušení. U řady now! boxspring u nás můžete dokonce vyzkoušet všechny dostupné kombinace tohoto lůžka.

Pane Vlastníku, děkujeme Vám za příjemný rozhovor a už se těšíme na další novinky ve Vašem sortimentu.