Pokud se ke své činnosti usadíte na některý z pohodlných pytlů Wegett, na bolest zad můžete klidně zapomenout. V následujících řádcích Vám prozradíme proč.

 

Posezení pro celou rodinu

Možná vás už omrzel klasický nábytek, stejně jako nepohodlné sezení a hledáte něco, co by vneslo do vašeho života příjemnou změnu. Už jste někdy slyšeli o sedacích pytlích? Že ne? Tak to je nejvyšší čas, prozradit Vám, co jsme zjistili o sedacích pytlích značky Wegett. Sedací pytle Wegett se objevily na našem trhu před šesti lety. Zákazníci mohou vybírat z celkem 10 typů produktů v 35 variantách provedení a neuvěřitelných 5000 barevných kombinací. Jen uznejte sami, pět tisíc kombinací barev, to už je číslo, které je zárukou pořádného výběru.

Jestliže máte rádi klasiku, nejspíš vás zaujme Wegett Classic, sedací pytel, který spolehlivě drží tvar křesla. S tím rád kamarádí Wegett Mini, který se používá jako praktická podnožka či šikovné sedátko. Pokud je vás doma hodně, seznamte se s velkým vakem jménem Wegett Mega. Sedacím vakem Wegett můžete také potěšit vašeho čtyřnohého miláčka. Wegett Dogs, to je stylový a pohodlný pelíšek pro vašeho nejlepšího přítele. Je k dostání ve 4 velikostech. A bude vegetit celá rodina!


Komfort šitý na míru

Pohodlné a bezpečné sedací pytle Wegett vděčí za své vynikající užitné vlastnosti především způsobu výroby. Vyrábějí se totiž bez použití jakékoli pevné konstrukce. Jejich náplň je tvořena spoustou malých polystyrenových kuliček té nejvyšší kvality, a to za použití minimální komprese. Jakmile usednete na sedací pytel, nebo zaujmete jinou pohodlnou polohu, tyto kuličky se automaticky přesouvají a pytel se tvaruje přesně dle ergonomie Vašeho těla. Právě to je tajemství neobyčejného pohodlí.

Každý jsme jiný a naše představa o maximálním komfortu je proto velmi individuální. S tím výrobci sedacího nábytku Wegett počítají, a proto můžete svůj sedací pytel kuličkami kdykoli doplnit. Ten, kdo to rád měkké, může zase kuličky ubrat. Podle zkušeností výrobce, většina zákazníků raději vegetí v té měkčí variantě, která obsahuje méně kuliček.

Tak to by byla náplň. A co povlak? Hlavní výhoda omyvatelných povlaků spočívá v tom, že se nábytek snadno udržuje. Snadná omyvatelnost a nepropustnost sedacích pytlů Wegett umožňuje jejich použití také v exteriéru. Jako příklad uvádíme Wegett Surf, největší sedací pytel v České republice s nekonečným využitím doma i venku.

 

Wegett a děti

Jestliže je váš domov plný malých rošťáků, kteří rádi lezou, jistě oceníte bezpečnost měkkých sedacích pytlů. Nikde žádné hrany nebo výčnělky, o které by se mohly vaše neposedné ratolesti poranit. Až budete vybírat dětem společníka plného polystyrénových kuliček, nezapomeňte na optimistickou barevnou kombinaci. Můžete se rozhodnout pro červenomodrou klasiku nebo třeba pro veselý vosí design – kombinaci žluté a černé. Barevnost Vašeho Wegett Kids můžete sami konfigurovat. Na webové stránce www.wegett.cz mimo jiné najdete barevné konfigurátory. Váš výrobek si zde můžete poskládat přesně podle vašich představ. Výsledek uvidíte okamžitě!

Ale vraťme se k dětem. Co by se jim mohlo líbit? Tak například taková pěkně rozdováděná několikabarevná Wegett Kecka bude jistě slavit úspěchy. Nejen batolata si z ní udělají celodenní sport. Kecku a její kamarády si můžete prohlédnout v unikátní fotogalerii sedacích pytlů. Krásná barevná kombinace rozzáří každý dětský pokojíček.

Sedací pytle Wegett Kids se hodí do dětských pokojů, heren, dětských koutků, vstupních hal a všech místností, kde se děti pohybují. Co považujeme za velmi praktické, je možnost koupit si také odnímatelný pratelný povlak, který slouží k ochraně nábytku. Přece jen, znáte děti.


Pro práci i odpočinek

Nesvíjejte se na židli, které se musíte přizpůsobit Vy sami, raději si pořiďte druh nábytku, který se přizpůsobí Vám. V případě sedacích pytlů Wegett budete mile překvapeni komfortem, který vám poskytnou. Kuličky vás něžně obklopí a vy si budete připadat jako v náruči blízkého člověka. Navíc získáte doplněk do bytu, který příjemným způsobem a díky kvalitnímu materiálu na velmi dlouhou dobu zkrášlí váš interiér. (Důkazem kvalitního provedení jsou mimo jiné tisíce spokojených klientů a pouhých 10 reklamací.) Sedací pytle Wegett jsou oblíbené u všech generací zákazníků, kteří v nich rádi pracují i odpočívají, a proto pro Vás máme skvělý tip. Pojďte se stát jedním z nich!


Wegett