Pokud navíc již při prvotní stavbě nebyly dodrženy předepsané technologické postupy, rozsáhlé rekonstrukci se majitel určitě nevyhne. Ale rekonstrukce domova, to přece není důvod k panice, když víte jak na to!

rekonstrukce koupelny

Rekonstrukce se ošidit nedá
Rozhodnutí rekonstruovat není snadné, často vychází z potřeby nutnosti, nebo aktuální situace. Drobnosti si možná šikovní kutilové obnoví sami, ale celková rekonstrukce, to je něco jiného. Kdo z nás bezpečně rozumí rozvodům plynu, elektřiny, vody, kdo umí provést montáže sádrokartonu?

prestavba a vymena dveri

Zapotřebí jsou odborníci
Při volbě realizačního týmu dejte nejen na reference a doporučení, ale také na celkovou nabídku služeb. Ideálním výběrem je firma, která rekonstrukci provede od projektu až po realizaci. Tedy práci na klíč, včetně dodání materiálů.
Hledejte kvalitu, dlouholeté zkušenosti, pečlivost a organizovanost prací. Hledejte profesionální tým společnosti REMI ART ERBES. S nimi zrekonstruujete kvalitně koupelnu, stejně tak kuchyň nebo celé bytové jádro. Poradí, poskytnou konzultace zdarma, zajistí i práce instalatérské, elektrikářské, zednické a obkladačské, topenářské a další. Navíc vám mohou ušetřit i další starosti a čas, neboť za vás opatří stavební povolení a veškeré projektové dokumentace.

rekonstrukce WC

Mějte přání a požadavky, nechte si zpracovat vizualizace, poraďte se, spolupracujte a nový krásný domov vám poroste před očima!

www.koupelny-erbes.cz