Právě to je důvodem, proč každoročně zajímá velké množství lidí půjčka na bydlení. Hledáme způsoby, jak se dostat k penězům co nejvýhodněji, snažíme se srovnávat, ptáme se známých i finančních poradců na nejlepší nabídky spořitelen, bank i nebankovních společností a trávíme tak spoustu času. Abyste vybrali nejlépe a přitom nemuseli obíhat spoustu kamenných poboček bankovních i nebankovních společností, můžeme využít praktické a rychlé porovnání půjček na internetu.

Půjčte si tolik, kolik potřebujete

Protože je náš trh bohatě pokryt bankovními i nebankovními firmami, nabídka půjček na bydlení je skutečně rozmanitá. Půjčit si můžete až 5 000 000 Kč a i doba splácení se může lišit dle vašich finančních možností. Kupříkladu 5 000 000 Kč od společnosti VitaCredit můžete splácet až 180 měsíců.

Vybrat si můžete i krátkodobou půjčku na bydlení, která bývá označena také jaké předhypoteční úvěr. Použít ho můžete jako pomocníka v době mezi vznikem nákladů a možností uložit na koupenou nemovitost zástavní právo.

Kompletní nabídku a srovnání půjček od prověřených a kvalitních společností najdete na stránkách Úspory.cz. Stačí vybrat si půjčku a kliknout na oranžový buton „Mám zájem“. Pak vyplníte krátký přehledný dotazník a počkáte, zda vám daná společnost vaši žádost schválí.

Vyzkoušejte i vy srovnání půjček a čas, který byste strávili návštěvami poradců a bank věnujte rodině, práci nebo přípravám na rekonstrukci.