Koukat do prázdné stěny je ale nuda. Místo toho, abyste tiše počítali prasklinky v malbě nebo si všímali jiných drobných nesrovnalostí, teď můžete hledět do nebe - ať už za bílého dne, kdy nad sebou uvidíte veselé slunce či čistě bílé mraky, nebo v noci, kdy se nad vámi rozprostře tmavé plátno plné zářících hvězd. S šikovným systémem PERSPEKTIV můžete dodat svému bydlení úplně nový rozměr!

Čistá elegance, která vás donutí oněmět
Střešní okna jsou v dnešní době standardem, nad kterým se nikdo nepozastaví. Jsou řešením v podkrovních bytech či interiérech se šikmou střechou. Pokud ale do svého bydlení hledáte něco víc, vsaďte na posuvná střešní okna. Jen si představte, kolik světla a čerstvého vzduchu by do vašeho domova vnesla posuvná střešní okna. Zavřete oči a zamyslete se nad tím, jak by celý prostor působil vzdušnějším a prostornějším dojmem. I malý interiér by rázem působil větší a opticky by získal několik centimetrů k dobru. A nemluvě o tom úžasném výhledu, který se vám naskytne. Takový pohled vás okamžitě donutí oněmět!

Jednoduché ovládání
Systém střešních oken PERSPEKTIV je dílem českého výrobce. Jeho kvalita je prověřena mnoha lety pečlivého vývoje jak na českých, tak i na zahraničních stavbách. Střešní prosklení se pro každý interiér vyrábí na míru a slibuje tak opravdu jedinečné zpestření. Pyšní se robustní konstrukcí a jednoduchým ovládáním jednou rukou na kličce. Plochy prosklení se dají jednoduše odsunout do stran nad střechu, stejně tak i nad pevně prosklenou část. Dobrou zprávou je, že se dá tento šikovný střešní systém instalovat jak na šikmé, tak i ploché střechy.



Kvalitní zpracování a výdrž na dlouhá léta
Celé kouzlo těchto střešních oken se skrývá právě v jejich posuvu, který je vyrobený z kvalitní nerezové oceli a dokáže odolat náročným klimatickým podmínkám. I přes to, že díky jednomu posuvu můžete ovládat i okna větších rozměrů, stále neztrácí na jednoduchosti ovládání a navíc je mimořádně lehký, ovládání je plynulé a pohodlné. Součástí posuvného střešního systému může být elektrootevírač s dešťovým senzorem a čidlem pro bezpečnost prostoru pod oknem.

Prosklene stresni okno Solara

Komfort za jakéhokoli počasí
Stinnou stránkou podkrovních bytů je velice rychlá výhřevnost v letních měsících. Pokud žijete v podkroví nebo ve střešním bytě, určitě víte, o čem je řeč. V horkých měsících je zde nepříjemné teplo již v ranních hodinách. I s tímto problémem vám může pomoci správný výběr zasklení. Střešní systém PERSPEKTIV disponuje neviditelným protislunečním pokovením, které pro větší efekt kombinuje se zastíněním, díky čemuž vám i v parném létě doma nebude horko.