A ve všech třech případech Vám poradíme, kdo Vám s realizací Vašich přání ochotně a za rozumnou cenu pomůže. 

Nabídka týmu profesionálů 
Kapitan interiery, s. r. o. působí na trhu již 16 let a patří mezi uznávané odborníky v oblasti budování interiérů. Svým zákazníkům poskytuje kompletní servis, a to doslova od podlahy. Kdo se rozhodne pro kompletní rekonstrukci svého interiéru, může začít podlahou, pokračovat plastovými okny, dále pak kuchyňskou linkou, vestavěnými skříněmi a skončit až u infrasauny. Servis uznávaného týmu profesionálů zahrnuje jak poradenství a prodej, tak montáž. O tom se můžete přesvědčit na vlastní oči na webové stránce firmy
www.kapitan.cz, kde najdete další zajímavé informace. My Vám nyní nabídneme stručný průřez sortimentem. 

Infrasauny jsou módním hitem
Začněme domácími infrasaunami, které se v poslední době staly módním hitem. Teplota v kabince infrasauny dosahuje teploty v rozmezí od 30 do 60 stupňů Celsia, tudíž si zde mohou příjemně prohřát tělo také lidé (například kardiaci), kteří mají do klasické sauny ze zdravotních důvodů vstup zakázán. Záření, které nemá nic společného se škodlivým UV zářením, proniká do pokožky a přirozeně prohřívá svaly i tuky. Podporuje spalování kalorií a krevní oběh. Blahodárně působí na klouby, na imunitní a kardiovaskulární systém. Pobyt v prostředí dřevěné infrasauny je proto vhodný jak pro sportovce, tak pro jedince s redukčním programem. 

Stavba infrasauny není náročná. Lze ji postavit na libovolném rovném povrchu bez předchozí stavební přípravy. Firma Kapitan interiery s. r. o. Vám ji může buď dodat včetně montážního návodu, anebo se kromě dodávky postarat také o její montáž. 

Pokud jde o provoz, zařízení je připravené k použití již 10 minut po zapnutí ohřevu. Za zmínku stojí také nízká spotřeba energie. 



Vestavěné skříně jsou trendy
Funkční a účelné vestavěné skříně jsou právem považovány za velmi praktické řešení úložného prostoru a optimální způsob využití zastavěné plochy. Specialisté týmu jsou hrdi na to, že každý jejich návrh vestavěné skříně je unikátem. Díky tomuto přístupu uspokojí také atypické interiéry a originální požadavky. Systém posuvných, skládácích a otočných dveří umožňuje navrhovat vestavěné skříně na míru podle potřeb zákazníka. Skříně mohou být libovolně široké, hluboké i vysoké. Použité komponenty splňují nejvyšší technické i designové požadavky. Záruka na pohybový systém je 5 let. 


Plastová okna
Není divu, že se plastová okna nadále těší rostoucí oblibě! Mezi jejich nejdůležitější přednosti patří vynikající tepelná a protihluková izolace. První z uvedených předností se brzy odrazí na Vašich účtech za spotřebovanou tepelnou energii. Tu druhou oceníte zejména v případě, kdy žijete v rušném velkoměstě. Mezi další výhody patří odolnost, nenáročná údržba a velmi dlouhá životnost. V nabídce plastových oken Kapitan interiery najdete několik modelů a barevných provedení, takže si můžete vybrat taková, která budou Vašemu domu slušet. Novinkou jsou okna PROFIL ALUPLAST IDEAL 8000 určená pro pasivní či tzv. nízkoenergetické domy s osmikomorovým profilem a PROFIL ALUPLAST IDEAL 6000 se šestikomorovým profilem osazená standardním dvojsklem. 

K oknům si navíc můžete vybrat příslušenství, jako jsou například žaluzie, nebo síťky proti hmyzu. 



Další interiérové prvky
Kromě výše uvedených interiérových prvků si můžete na internetových stránkách
www.kapitan.cz, stejně jako v kamenném obchodě v Roudnici nad Labem, vybrat také zbrusu novou kuchyňskou linku, interiérové dveře včetně příslušenství, plovoucí podlahu či jinou podlahovou krytinu, hezký koberec či lino. Nabídka bytových doplňků je rovněž velmi bohatá! 

Neváhejte se svěřit 
Pokud Vás tato vskutku kapitánská nabídka zaujala, neváhejte se svěřit týmu firmy Kapitán interiery s. r. o. Jeho členové si ochotně vyslechnou Vaše přání a najdou pro Vás optimální řešení. Zaměření a kalkulace zakázky jsou zdarma, a to i v případě, že si nic neobjednáte! 

Zdroj, foto: Kapitan interiery, s.r.o.

Přečtěte si také: Vsaďte na kvalitní český nábytek