Komfortní, úsporné, elektrické

Podlahové vytápění obecně si majitelé domů velice pochvalují, neboť je zdrojem příjemného tepla pěkně od nohou. Z pohledu provozních nákladů pak představuje nespornou výhodu podlahového topení to, že ve srovnání například s klasickými radiátory vytváří pocitově teplejší prostředí, takže stačí obytné místnosti vyhřívat na nižší teplotu. Z hlediska investičních nákladů a snadnosti instalace je pak nejvýhodnější elektrické podlahové topení. A co se spolehlivosti a uživatelského komfortu týče, zde se stala synonymem značka DEVI nabízející komplexní řešení (to znamená nejen topné kabely, ale i rohože a termostaty) použitelné u nových i stávajících podlah zcela nezávisle na typu podlahové krytiny.

elektricke podlahove vytapeni

Snadná instalace, rozumná investice

Úsporné a ekologické topné systémy DEVI, které svým pojetím splňují základní požadavky pro použití v nízkoenergetických domech a dřevostavbách, přinášejí svým uživatelům nejen možnost zajištění tepelné pohody v domě při nízkých provozních a investičních nákladech, ale také pohodlné ovládání. Přesné, rychlé a možné z jednoho místa. Celý systém vytápění lze regulovat pomocí moderních a inteligentních termostatů, které jsou k dostání v různých kategoriích, a to včetně bezdrátového ovládání. Vrchol uživatelského komfortu přitom představuje unikátní termostat dotykový DEVIreg Touch s podsvíceným dvoupalcovým dotykovým displejem, ovladatelný stejně snadno jako chytré telefony.

dotykovy termostat DEVI Touch


Inteligentní a krásný zároveň

Dotykový termostat DEVIreg Touch, novinka loňského roku představená značkou DEVI (smažte prosím text, termostat byl představen již v roce 2012), umožňuje snadné a flexibilní nastavení času včetně programování. Nejmodernější časovač třetí generace optimalizuje zapínání a útlum vytápění, poskytuje informace o spotřebě energie za 7 nebo 30 dní a má v sobě zabudovanou funkci „otevřené okno“. Praktickou součástí je také tlačítko pro rychlý přístup ke speciálním funkcím, například „pryč“ nebo „ochrana proti mrazu“. Kombinací těchto inteligentních funkcí lze ušetřit až 12 % nákladů na energii. A co design? DEVIreg Touch svým elegantním minimalistickým vzhledem vkusně doplní každý interiér. Kromě základní bílé barvy (RAL 9010) se může od letošního podzimu pochlubit dalšími designovými barvami: černou (RAL 9005) a bílou RAL 9003. Další jeho velkou předností je nadstandardní pětiletá záruka.

dotykovy termostat DEVIreg Touch

Nyní máte navíc možnost využít naší podzimní akce a získat vybrané produkty se slevou 10 % a to i včetně termostatu DEVIreg™ Touch.

Pozvánka na FOR ARCH

Unikátní termostat DEVIreg Touch, stejně jako ostatní součásti topných systémů DEVI, si můžete blíže prohlédnout na výstavě FOR ARCH v termínu od 16. do 20. září v hale 7 na výstavní ploše C10, kde máte také jedinečnou možnost, zeptat se zkušených specialistů na vše, co Vás ohledně elektrického podlahového vytápění zajímá.

Více informací na www.devi.cz.

logo DEVI