Doba se mění
Mnoho z nás si pod pojmem umělá rostlina představuje lacině vyhlížející nevzhledné monstrum, které pouze chytá prach. Doba se však mění! Společnost Pianeta, s.r.o., která distribuuje produkty několik významných světových výrobců imitací rostlin, dokazuje opak. V její bohaté nabídce najdete rostliny přirozeného vzhledu, od malých dekorativních květin určených pro aranžérské účely, až po velmi rozměrné umělé stromy a palmy. Tajemství přirozeného vzhledu umělých rostlin nové generace mimo jiné spočívá v použití přírodních kmenů, které dodávají rostlinám realistický vzhled.

umele kvety

Vděčná imitace
Umělé rostliny nové generace patří mezi doplňky, které nám zpříjemní a zjednoduší život. V porovnání se živými rostlinami, které vyžadují pravidelný přísun živin a odpovídající péči, představují jejich imitace velmi ekonomické řešení, a to vzhledem k jejich pořizovací ceně a následným nákladům. Navíc tyto rostliny nevadnou a vaše místnosti tak mohou zdobit i rostliny, jejichž pěstování je v našich klimatických podmínkách obtížné. Další výhodou je, že nepředstavují žádné riziko pro alergiky. Umělým rostlinám pochopitelně nehrozí ani napadení škůdci a nemocemi. Za zmínku stojí také jejich velmi dlouhá životnost.

umele rostliny

Vybere si každý
Umělé květiny, stromy, palmy i bonsaje jsou k dispozici v široké škále cenových relací. Cenově nejvýhodnější jsou výrobky z Asie. Jedná se o pestrou nabídku typů a v řadě případů i rozměrových variant. Nicméně se u tohoto segmentu snažíme nabídku eliminovat o nepodařené a „kýčovité“ modely. Stěžejní částí sortimentu jsou špičkové imitace od italského výrobce ILA, který se může pochlubit špičkovou kvalitou zpracování a jedinečným designem. K výrobě jsou používány velmi kvalitní materiály. Například dřeviny na výrobu kmenů stromů jsou dováženy z Indonesie. Společnost Pianeta nabízí i možnost zakázkové výroby, kdy je možné přesně specifikovat vaše požadavky na rozměry, barvu, typ dekorativního obalu a ukotvení, speciální úpravy pro exteriérové použití a podobně.

umele palmy

Bohatý sortiment
Na webu společnosti Pianeta, s.r.o. můžete vybírat nejen z nabídky umělých rostlin, ale také z mnoha dalších výrobků, jako jsou například dekorativní květináče a truhlíky, slunečníky a zastřešení z palmových listů, designové kovové popelníky, vánoční dekorace nebo venkovní a interiérové fontánky včetně čerpadla s jednoduchou instalací. Velmi oblíbené jsou v současné době také imitace bonsají, které jsou k dispozici v různých velikostech a provedeních, včetně kvalitních keramických misek.

vanocni stomky

Vánoční stromky
V neposlední řadě zde nalezneme i sezónní produkty, přičemž největší část nabídky je orientována na vánoční svátky. Umělé vánoční stromečky, umělé girlandy, vánoční ozdoby a osvětlení apod. Umělé vánoční stromky jsou k dispozici prakticky ve všech velikostech, včetně velkých vánočních stromů. Jednou z nejatraktivnějších skupin jsou luxusní vánoční stromky, u kterých je imitace jehličí vyrobena ze vstřikovaného plastu (PE), které naprosto věrně imituje jehličí pravé.

umele zelene rostliny

Kompletní servis
Pokud Vás imitace živých rostlin nebo jiné výrobky nabízené firmou Pianeta, s. r.o. zaujaly, prohlédněte si kompletní nabídku na www.florum.cz. V případě vážného zájmu neváhejte kontaktovat distributora, který vám poskytne podrobnější informace, zašle katalogy, nebo vám ochotně poradí s realizací při osobní návštěvě. Dodací lhůta se pohybuje od dvou do dvaceti dnů a to i v případě zakázkové výroby. Při manipulaci s rostlinami jistě oceníte jejich nízkou hmotnost a čistou práci. Jestliže si však na to sami netroufáte, neváhejte svěřit návrh a následnou instalaci včetně naaranžování odborníkům! I z obyčejné koupelny či zimní zahrady tak vytvoříte krásný a zajímavý prostor.

Foto: Pianeta