Dveře představují nezbytnou součást každého bydlení, která výrazně dotváří jeho atmosféru i styl. Pokud se svými současnými dveřmi nejste dlouhodobě spokojeni, pak je ta pravá chvíle pro změnu. Vyměňte je prostě za nové dveře, které budou elegantní, kvalitní a na míru vašim požadavkům. Díky skvělé akci First minute si můžete nové vnitřní dveře Sapeli nadělit jako vánoční dárek pro celou rodinu. Zároveň si však nemusíte kazit rodinné svátky montáží. Termín dodání je až v novém roce, a to od 20. ledna, tedy dlouho po Vánocích i silvestrovském veselí.

Interiérové dveře Sapeli

Ani obavy, že byste si nevybrali, nejsou na místě. Interiérové dveře Sapeli nabízí pestrý výběr ze 17 modelových řad, stovky přírodních i umělých povrchů, všechny systémy otevírání, vhodné kování a doplňky. Vybírat můžete z celé škály dveří, funkčních i celoskleněných, prosklených stěn, nadsvětlíků a jiných řešení. Tím, že můžete jednotlivé prvky libovolně kombinovat podle svých představ, tvoří každé dveře jedinečný originál. Akce First minute se vztahuje pouze na objednání celého kompletu. Naopak se nevztahuje na kategorii Praktik, doplňky, příplatky, dopravu a montáž. Při nákupu dveří SAPGLASS sleva platí pouze na zárubeň a pokud si vyberete vstupní dveře s kovovou zárubní, platí sleva jen na dveře.

Interiérové dveře Sapeli
 
Inspirace dveří Sapeli na vás čeká v jakékoliv značkové prodejně DODO for life. Nechejte si odborně poradit a vyberte si dveře na míru podle svých snů a představ v řadě prodejen v Praze, ale také v Mladé Boleslavi nebo Plzni a v dalších partnerských prodejnách.

Akce Sapeli