A jaké modely od TRUMPA můžete mít doma?

GOLD SPLENDOR
Tato vysoká postel je tvořena z několika jednotlivých vrstev, které splňují požadavky pro naprosto komfortní a zdravý noční odpočinek. Spodní část tvoří základna postele, tzv. boxspring (podkladový systém s nožičkami), na něm se nachází to nejdůležitější, a sice matrace. Nebyla by to značka TRUMP, kdyby se pod ní neskrývalo něco výjimečného.

Luxusní vysoká postel GOLD SPLENDOR

GOLD SUPREME
Impozantní model postele, u níž převažuje komfort v americkém stylu. Záhlaví a boxspringy lze potáhnout luxusním materiálem s vetkaným vzorem buď v elegantní černé nebo jemně krémově béžové. Hlavní matrace obsahuje integrovanou vrchní top matraci.

Luxusní vysoká postel GOLD SUPREME

SILVER MAJESTIC
Postel Silver Majesty doplňuje estetiku celé kolekce. Byla zdokonalována až k nejvyššímu stupni elegance. Záhlaví a boxspringy v černém nebo světle béžovém provedení s vetkaným vzorem. Hlavní matrace obsahuje integrovanou vrchní top matraci. Hlavní matrace je tvořena taštičkovými pružinami SoftCoil®, které dodávají progresivní pevnou podporu, bod po bodu, následujíc křivky těla, roznášecí vrstvou je přírodní latex a speciální pěna Softcare®. Potah matrace je protkán stříbrným vláknem v extrémně luxusním provedení.

Luxusní vysoká postel SILVER MAJESTIC

SILVER PRESTIGE
Model Silver Prestige poskytuje flexibilní podporu s měkčím povrchem, poskytujícím pocit nekonečné jemnosti. Záhlaví a boxspringy v černém nebo světle béžovém provedení s vetkaným vzorem. Hlavní matrace je tvořena taštičkovými pružinami SoftCoil®, které dodávají progresivní pevnou podporu, bod po bodu, následujíc křivky těla, roznášecí vrstvou je přírodní latex. Potah matrace je protkán stříbrným vláknem v extrémně luxusním provedení.

Luxusní vysoká postel SILVER PRESTIGE

Pro více informací a možnosti objednávky Vaší skutečně luxusní postele navštivte: www.postele-ls.cz či osobně LUXURY SLEEPING showroom, Korunní 108b, Vinohrady – Praha 10.