Venkovní žaluzie
Široký výběr tvarů a barevného provedení lamel venkovních žaluzií nám dávají jistotu sladění tohoto prvku s naším domem. Výběr vhodného tvaru lamely je důležitý jak pro celkový vzhled, tak především pro správnou funkci žaluzií. Venkovní žaluzie nejsou bezpečnostním prvkem, nemají žádný bezpečnostní certifikát. Důležitou otázkou montážní firmy SunWay vůči svým zákazníkům tak je: „Co od zastínění oken vlastně očekáváte?“ Plynulé naklápění lamel a regulace prostupu světla, dělá z tohoto výrobku nejoblíbenější prvek venkovního stínění.

Venkovní rolety
Tento exteriérový prvek dává všem zákazníkům zvýšený pocit bezpečí. Hliníková lamela vyplněná polyuretanovou pěnou je velmi stabilní a odolná. Venkovní rolety tak slouží i jako tepelně-izolační prvek v zimě. Z našeho domu nám neodchází tolik tepla a spotřeba energií za vytápění je tak nižší. I zde je na výběr široká škála barevného provedení lamel i boxu rolety.

Venkovni roleta

Výsuvné markýzy
Kdo by si nechtěl v horkých letních dnech posedět venku na terase. Na přímém slunci se však vydržet nedá a tak je třeba opatřit naší terasu nějakým vhodným stínícím prvkem. Výsuvné markýzy jsou tím nejideálnějším řešením. Kvalitní materiály konstrukcí a především kvalitní potahy jsou velmi důležité při výběru vhodné markýzy. V obchodních řetězcích sice najdete markýzy za výhodnější ceny, ale zkuste si porovnat materiál nosné konstrukce, či materiál výsuvných ramen. Není lepší získat za adekvátní cenu, mnohem kvalitnější markýzu, pod kterou se nebudete muset bát sedět? Věřte, že ano. Markýzy lze ovládat manuálně a to nasazovací klikou, nebo pak za pomocí elektromotoru. Komfort, který Vám motorické ovládání přinese je neocenitelný. Silný vítr vám pak ohlídá otřesové čidlo, které chrání markýzu před poškozením i za vaší nepřítomnosti.

Vysuvna markyza

Somfy

Do veškeré exteriérové stínící techniky společnost SunWay vkládá motory SOMFY. Jedná se o světového výrobce motorů s 5-ti letou zárukou. Bohaté zkušenosti s těmito motory nám dávají jistotu správné volby. Jako novinku roku 2016 společnost SunWay představila velmi pohodlné ovládání pomocí tabletu, či chytrého telefonu. V nabídce najdeme rozšířený systém ovládání chytrého domu – Somfy Tahoma, případně pak odlehčenou (levnější) verzi Somfy Connexoon. Od dubna roku 2017 je dokonce možné, v případě požadavku na motorické dálkové ovládání, zákazníkům osadit žaluzie motory systému iO a to za stejnou cenu jako motory RTS. Zákazník si tak může kdykoliv v budoucnosti zakoupit dodatečně systém Somfy Tahoma, či Connexoon a odborníci ze společnosti SunWay pak pouze přijedou systém certifikovaně zaregistrovat a připojit.


Společnost Sun-Way je proškoleným partnerem Somfy. Na vzorkové prodejně Vám rádi systém ovládání Tahoma Somfy představíme a ukážeme jeho využití. Přijďte se k nám podívat do vzorkové prodejny na adrese: Horovo náměstí 1420/4, Praha 8-Libeň. Případně zajeďte k nám do nově otevřené vzorkové prodejny v Neratovicích na adrese: Libušino náměstí 13/15, Libiš.