Jedním z nosných produktů značky hülsta jsou modelové řady pro vybavení obývacích pokojů. Většina těchto modelových řad je koncipována jako stavebnice s mnoha prvky, které můžete skládat v nekonečné množství kombinací a vytvářet si tak svůj vlastní originál, který jinde neuvidíte. Velmi tomu napomáhá také pestrost materiálů, ať už přírodních dýh, masivu nebo laků, které můžete téměř libovolně kombinovat. A pokud jste opravdu velký individualista, mnoho prvků můžeme také rozměrově upravit přímo na míru. Například knihovny dokážeme vytvářet přímo na míru, na milimetr přesně dle Vašeho zadání. Výšku, šířku, hloubku a nezastaví nás ani šikminy nebo střešní zkosení.

knihovna na miru

Mezi modelovými řadami jsou i programy, které slaví svůj úspěch díky výrazným solitérním prvkům se zajímavým designem. Co je podstatné a velmi příjemné – materiály se modelovými řadami z části prolínají, takže není problém je mezi sebou kombinovat a vytvářet tak ještě větší množství zajímavých kombinací. Další neocenitelnou vlastností modelů hülsta je fakt, že nekončí pouze u vybavení obývacích pokojů, ale pokračují dále směrem do jídelny, předsíně nebo pracovny. Celý Váš obytný prostor si tak jednoduše zařídíte v jednom stylu a ve stejné kombinaci materiálů.

obyvaci pokoj v prirodnich barvach

Většinu těchto vlastností Vám nabídnou také modelové řady now! by hülsta, které jsou též koncipovány jako stavebnicové. Neoplývají sice tak velkou variabilitou a nemůžeme je dále rozměrově upravovat, ale díky tomu, že jsou částečně vyráběny sériově, mají kratší termín dodání a příznivější cenu.

minimalisticky obyvaci pokoj je trendy

Neposledním a velmi důležitým faktorem pro Vás při výběru nábytku může být i zdravotní nezávadnost. Hülsta už po mnoho desetiletí udává standardy pro evropské normy právě v oblasti zdravotní nezávadnosti používaných materiálů. Dále pak velmi dbá na ekologické výrobní procesy nezatěžující životní prostředí. Celá produkce firmy se díky tomu může pochlubit plaketou „Modrý anděl“, která je propůjčena pouze velmi málo výrobcům a dokazuje tak nejvyšší možnou kvalitu produktů.

bila leskla stena v kombinaci s dekorem dreva

Není lepší doba, kdy Váš život spojit s touto světovou značku. Díky letošnímu výročí pro Vás má hülsta po celý rok připravenou řadu akcí a výročních nabídek, které Vás zcela jistě potěší. A jelikož letos slavíme výročí dvě (společnost HOME STYLE coby zastoupení značky hülsta slaví 10. výročí), bude pro Vás připraveno akcí ještě mnohem více.

My slavíme, ale dárky budete dostávat Vy!

logo homestyle