Zvedněte si náladu
Když zařizujeme koupelnu, už dávno nebereme v potaz pouze praktickou stránku věci, ale také její design. Někteří uživatelé v tomto směru zacházejí až příliš daleko. Zařídí svou intimní místnost v některém z velmi střízlivých stylů a pečlivě se přitom drží předepsaných pravidel. Výsledkem tohoto úsilí může být na první pohled dokonalá koupelna, která patřičně ohromí každou návštěvu. Zato ten, kdo koupelnu každodenně užívá, se mnohdy předem připravuje o zábavu. 

Vzhledem k tomu, že ne všechny dny jsou naplněné optimismem, a koupelna je vlastně první místností, kam po ránu vstoupíme, mělo by v ní na nás čekat něco, co nám hned po probuzení zvedne náladu, nemyslíte? Nebo naopak trpíte večerním splínem? Další důvod k tomu zvednout si zde náladu! Na následujících řádcích Vám přinášíme několik šikovných veselých tipů, které do Vašeho intimního koupelnového království vnesou trochu rozruchu!

Pro každého něco
Každý z nás má úplně jiný vkus, natož pak smysl pro humor. Právě z tohoto důvodu najdete níže tipy jak pro ty, kteří si přejí svou koupelnu pouze mile zútulnit, tak i pro ty, kteří touží po trochu odvážnějších prvcích. Dokonce jsme nezapomněli ani na extrémisty, kteří chtějí všechny návštěvníky své koupelny pořádně šokovat! Pojďme se tedy společně podívat, jaké hračky mohou obohatit Váš koupelnový život! 

Opravdu povedené kousky
Jako první Vám představíme pěkně designovanou WC štětku Alessi, která pochází z dílny italského návrháře Giovanniho. Sympatické je na ní to, že na první pohled vypadá jako klíčící rostlina v květináči. WC štětky vůbec patří mezi vděčné objekty světových designérů, a proto pokud zatoužíte po nějakém originálnějším provedení, jistě je najdete. 



Další Vaší vtipnou koupelnovou hračičkou se může stát žertovný špuntík Mr. Suicide (pan Sebevražda), kterým ucpete vanu nebo umyvadlo. Malíř komiksů s lehce morbidním smyslem pro humor Massimo Giacon navrhl špuntík tak, aby při jeho použití plaval na hladině utopený oběšenec. 



Že tyhle vtípky nejsou nic pro Vás? Zkrášlete svou koupelnu designovým radiátorem. Na výběr máte z radiátorů, které vypadají skutečně jako topná zařízení, stejně jako z tzv. obrazů, které topí. Není to právě laciná záležitost, decentní koupelně však dodají na kráse. Paleta nabízených motivů je poměrně široká. Nehledě na to, že můžete použít také svou fotografii. Jak by se ve Vaší koupelně vyjímal motiv vycházejícího sluníčka? 

Nechcete ztrácet čas?
Existují lidé, kteří nedokážou vypnout ani v koupelně. Nesmí Vás proto překvapit, když v jejich mokrém království najdete třeba vysokorychlostní připojení na internet. Podle našeho názoru je jeho instalace v rozporu s veškerou duševní hygienou, a tak Vám raději doporučíme něco jiného. Co byste říkali koupelnovému rádiu nebo televizi? Můžete si tak v klidu poslechnout ranní či večerní zprávy. Nebo jste si dali novoroční předsevzetí, že budete poctivě studovat cizí jazyky, k jeho realizaci však ještě bohužel nedošlo? Pořiďte si do koupelny nástěnku, kam si budete připevňovat novou slovní zásobu a starou gramatiku, kterou si už tak dlouho potřebujete osvěžit! Některé z prodávaných nástěnek nebo tabulí z různých materiálů mají skutečně neobyčejně krásný design. Je jen poněkud obtížnější, je sehnat. 

Jak vidíte, možností je spousta. Takže, milé dámy a pánové, jestli se chcete v koupelně pouze rychle upravit (případně odupravit) a umýt, nebo také pobavit, či snad zde strávený čas efektivně využít, záleží jen na Vás!

Náš tip: Rolety