Výhody vinylových podlah:
• Jednoduchá údržba
• Odolnost proti mechanickému poškození
• Nadčasovost i tradiční design
• Výborná tepelná vodivost a tichost
• Snadná pokládka
• Cenová dostupnost

Využití v domácnostech i komerčních prostorech Jak je vidět, vinylové podlahy splňují nejčastější požadavky, které u podlah hledáme, a proto je stále více preferujeme. Kromě toho, jednotlivé varianty vzorů podlah mají skvěle propracovanou strukturu, imitující také přírodní materiály jako je např. dřevo či kámen. A díky vyvážené barevné sytosti jsou skutečně dokonalé a prostoru dodají vyšší atraktivnost.

tkany vinyl

Koberec nebo vinylová podlaha?
Nemůžete se rozhodnout, každý v rodině prosazuje svůj názor a zastává se svého favorita? Řešením je v tom případě tkaný vinyl, inovativní řešení v oblasti podlahových krytin od značky Dickson. Té se podařilo zkombinovat zákazníky žádané vlastnosti koberce a vinylu – vznikl tak tkaný vinyl; produkt kvalitní jako vinyl a zároveň se pyšnící strukturou klasického koberce.
Tkaný vinyl je nabízen v mnoha barevných dekorech a také ve dvou formátech (ve čtvercích 50 x 50 cm a v rolích). Zvolená technologie zaručuje spojení tkané vrstvy a spodní vrstvy vinylu, rozměrovou stabilitu pomocí vložené skelné vrstvy a současně je také vytvořen kompaktní strukturovaný povrch, přičemž nevznikají žádné mezery a póry. Přidaná pěnová vrstva pak zajišťuje vynikající akustické vlastnosti; omezuje hluk. Pro svou vysokou odolnost, stálobarevnost, jedinečný design i příjemný pocit na dotek, je tkaný vinyl častou volbou nejen do bytových prostor - včetně těch, vytápěných podlahovým topením, ale také do těch veřejných, s vysokým zatížením.

Chcete se přesvědčit osobně?
Není nic jednoduššího. Tkaný vinyl ve všech jeho variantách, vinylové podlahy, ale i ty dřevěné, korkové, dýhované, nebo klasické koberce naleznete v podlahovém studiu společnosti Amadeo, kde vám profesionálové pomohou nejen se samotným výběrem, ale následně také s pokládkou zvolených podlahových krytin.

Zdroj: amadeopodlahy.cz