Řada M-Creativ má proti běžným vypínačům ovládací klapku a krycí rámeček z průhledného plastu. Pod ten lze jednoduchým způsobem umístit dekorační materiál. Může to být potištěný nebo pokreslený papír, pestrá látka, zajímavá tapeta nebo vhodná barevná fólie. Vkládaný předmět může mít tloušťku až 1 mm. Nechte nakreslit své dítě obrázek a dejte mu možnost vyzdobit vypínač v dětském pokoji podle jeho vlastní představy. Máte na zdi krásnou drahou tapetu, kterou hyzdí obyčejné vypínače či zásuvky? Použijte zbytky tapety, vložte je do přístroje řady M-Creativ a vypínače a zásuvky krásně splynou s interiérem. Máte doma mnoho vypínačů a nevíte, který je na co? Použijte vnitřní klapku jako velké popisové pole a pak se v nich vyznáte s přehledem. Řada M-Creativ nabízí až pětinásobné rámečky a plnou šíři funkcí přístrojů.

ukazka kreativniho ztvarneni zasuvek layout
Ukázky grafického ztvárnění vypínačů M-Creativ


Moderní design, vysoká kvalita i chytré provedení!
Vaší fantazii a interiéru mohou však vyhovovat i jiné designové řady z široké nabídky produktů Merten. V tom případě použijete jen jiné krycí rámečky, ale mechanizmy zůstanou stejné.



Vypínače společnosti Schneider Electric řady Merten jsou totiž založeny na chytrém nápadu: univerzálních mechanizmech QuickFlex®. Pokud jste se rozhodli změnit vzhled vypínače, nepotřebujete přepojovat, šroubovat a měnit mechanizmus, ale jednoduše vyměníte pouze kryt za jiný. Německá kvalita zbrusu nové výrobní linky na mechanismy vyrábí nejkvalitnější produkty s mnoha technickými vylepšeními.

vypinac PlatinumSilver-Antracit a SapphireBlue-Alu

Vyberte si podle vkusu, zařízení vašeho interiéru nebo módní vlny ten správný design. Merten M-Elegance, M-Creativ, M-Plan, M-Smart, Artec nebo Antique jsou vám k dispozici i na stránkách www.vypinac.cz, kde si můžete poskládat přístroj, umístit jej do interiéru, nebo zjistit, kde se dá nakoupit.

vypinac ANTIK a ARTEC

Stavíte inteligentní dům? Jak jej budete ovládat?

Chytré bydlení je trendem dnešní doby. Kdo by nechtěl komfortně ovládat osvětlení, žaluzie, vytápění a další technologie v domě a přitom ještě ušetřit? Požadavky na elektroinstalaci mohou být u různých zákazníků velmi rozdílné, ale řada Merten nabízí úplný sortiment obsahující jak tradiční produkty, tak přístroje určené pro ovládání inteligentních budov systémem KNX nebo rádiovým systémem. Více informací naleznete na www.vypinac.cz nebo www.schneider-electric.cz.

logo schneider

Ing. Robert Šimčík
Produktový manager Schneider Electric