Závěsy a záclony dělají domov 
Ne nadarmo se říká, že textilní doplňky dělají domov. Ano, podobně jako šaty dělají člověka. A pokud je Vaše představa o bytě vybaveném záclonami a závěsy spjata s představou socialistického nevkusu, dovolíme si Vás vyvést z omylu. Pro začátek společně nahlédneme do fotogalerie realizovaných interiérů. Fotogalerie zde.

             

Nádhera, že? Přáli byste si zútulnit také svůj domov, ale sami si na to netroufáte? Nechte si navrhnout řešení Vašemu vkusu a bydlení na míru. Dekoratérské studio Inspire-decor poskytuje služby navrhování závěsů, šití záclon a závěsů, stejně jako montáž libovolných druhů záclon a závěsů pro všechny typy interiérů. Pomohou Vám vybrat to nejlepší řešení pro Váš, byt, dům, chatu, anebo chalupu.

                                           

Používají výhradně ty nejlepší látky světových výrobců. Když využijete jejich služeb, pochopíte, že se vybavení místnosti látkovými doplňky právem považuje za umění. 

Zkrášlete své bydlení 
Pokud jste se rozhodli, že se do zkrášlování a zútulňování svého domova pustíte sami, a pojmete tuto činnost jako kreativní stavebnici, ve studiu Inspire-decor si vyberete nejen látky na záclony a závěsy a veškeré nutné příslušenství, jako jsou tyče na závěsy, garnýže a hliníkové kolejnice. 

                                        

Že stále ještě přemýšlíte, jak svůj interiér pojmout, abyste se v něm cítili co nejpříjemněji? Prozradíme Vám, že největší oblibě se těší klasické rozhrnovací závěsy v kombinaci se záclonou. Nejdůležitější je samozřejmě látka, která dotváří celkovou atmosféru v místnosti. Zda se rozhodnete pro hedvábí, samet, velur, vyšívanou záclonu, anebo jednobarevný satén, a jaký zvolíte vzor, záleží jen na Vás. Pokud chcete být s výsledkem spokojeni, nezapomeňte svým závěsům dodat šarm. Jak? No přeci použitím dekoračních prvků. Je libo šňůry, střapce, lemovky, magnety anebo knoflíky?

                                       

Náš tip: Obloukové volány dodají řešení na originalitě.

                    

Krásná okna pochopitelně nejsou jedinou součástí interiéru. Jakmile je Váš obývací pokoj, ložnice, anebo třeba jídelna získá, jistě zatouží po dalších doplňcích. Dopřejte svému interiéru také nádherné povlaky a přehozy. Položte na své pohovky a židle dekorativní polštáře. Zkrášlete svůj domov a užívejte si své bydlení. 

www.inspire-decor.com