Právě vstupní dveře mohou být klíčovým faktorem, který přiláká, nebo naopak odradí zloděje. Jsou ale také vizitkou každého bydlení. Uvažujete o jejich výměně a chtěli byste, aby byly nejen natolik bezpečné, že odolají zlodějům s páčidlem nebo vrtačkou, ale navíc budou vaší skvělou vizitkou pro příchozí hosty?  Máme pro vás inspiraci, která vám poradí, co všechno bezpečnostní dveře mohou splňovat, a to navíc za příznivou cenu.

Bezpečnostní dveře Sapeli
 RC3 GOLIAS nabízí několikanásobnou ochranu: vysokou odolnost vůči statickému a dynamickému zatížení, odolají zlodějům s páčidlem o délce až 70 cm, fyzickému útoku, ruční mechanické vrtačce, ale i delšímu šroubováku. Vybavené jsou také speciálním tříbodovým hákovým zámkem se závorou. 

Bezpečnostní dveře Sapeli Golias RC3

Nabízí rovněž dokonalou zvukotěsnost až do 43 dB, oboustranně tedy izolují okolní zvuky a dopřejí vám zasloužený odpočinek i soukromí. Poradí si také s ohrožením v podobě kouře nebo dokonce ohně.

Aby však
interiérové dveře Sapeli splňovaly také vaše estetické požadavky a skvěle ladily s interiérem vašeho bydlení, můžete si tyto dveře pořídit přímo na míru díky bohaté nabídce dekorů a povrchů. Navíc z každé strany mohou mít jinou úpravu, proto budou slušet jak domovní chodbě, tak vašemu domu či bytu.

V nabídce najdete také spoustu novinek, které si v Sapeli připravili speciálně pro tento rok. Jednou z nich jsou zbrusu nové CPL dekory mimo jiné ve variantách dub Sherwood nebo arktický bílý, ale také nové provedení bezpolodrážkových celoskleněných dveří SAPGLASS, dále závěsy TEG 310 2D, které nabízí fascinující, estetický a technický detail, nebo bezkontaktní zavírání dveří díky uzavíracímu magnetu KC 50.

Nové dveře Sapeli můžete objednat v jakékoliv značkové prodejně DODO for life. Pobočky 
Sapeli Praha jsou k dispozici na sedmi místech v Praze, dále pak v Mladé Boleslavi nebo Plzni.