Borastapeter začala roku 1905 velkovýrobu tapet a získala si vedoucí postavení v nordických státech i na mezinárodním trhu.

Kolekce nadále zůstávají věrné klasickým vzorům např. FALSTERBO, VINTAGE, NEW CLASSICS nebo známým scandinávským designérům v kolekci SCANDIUM či HANNA WERNING.



V neposlední řadě nezapomíná na ty nejmenší a to kolekcí LILLEBY For KIDS



ECOwallpaper
je značka která se soustředí na moderní mladý design s použitím netradičních prvků jako je semiš, perlet’ či korálky v kolekci  EXCLUSIVE nebo použitím metalického povrchu.



Každá z kolekcí je inspirována bud‘ dobou 50tých a 60tých let REVIVAL nebo 80tých let v katalogu GRAPHIC přírodou WOOD barokem a rock‘ n rollem STUDIO britským textilem TWEED či bílou barvou s efekty v kolekci WHITE.



MrPerswall je nejmladší firma a specializuje se na individuální digitální tapety. Zde Vám vytiskneme Vámi navržený motiv, fotku, ilustraci , grafiku, nebo si můžete vybrat z cestovatelského katalogu DESTINATIONS, z kolekce COMUNICATIONS pro ty co mají rádi modu je tu katalog FASHION, pro malé HIDE AND SEEK a nový zimní katalog EXPRESSION.



Ochrana životního prostředí je pro tyto firmy prioritní Při výrobě je používán papír z environmentálního "friendly" lesního hospodářství.  Papír neobsahuje žádné PVC ani rozpouštědla, tiskařské barvy a vrchní vrstvy jsou vodou ředitelné. Všechny zbytky z výroby jsou recyklovány .

Vše si můžete prohlédnout na www.inframe.cz nebo v našem showroomu
Inframe: Blahoslavova 6, Praha 3.