Když máte místo
Pokud máte ve svém obývacím pokoji dostatek místa, ideální řešení představuje rohová sedací souprava – šikovný nábytek, který dokáže dokonale využít prostor, a vytvořit velice stylové posezení i pro více početnou rodinu či větší společnost. Zárukou spokojenosti není pouze pěkný vzhled a kvalitní provedení zajišťující dlouhou životnost, ale také volba vhodného odstínu. Nejvděčnější jsou neutrální barvy, jejichž vzhled se Vám ani po letech neokouká. Nehledě na to, že sedací souprava je vždy dominantou celého interiéru, a vybírat ostatní nábytek o doplňky nemusí být v případě příliš extravagantního designu sedačky snadné.

Luxusní rohová sedací souprava

Když chcete více místa
Příznivci praktických řešení ocení rozkládací rohovou soupravu, která v případě potřeby poskytne nejen komfortní posezení, ale i poležení. Proč posílat návštěvu domů nebo do hotelu, když si můžete dát ráno ještě společnou snídani? Rohová sedačka INFINITY 1 je navíc vybavena velkorysým úložným prostorem, který můžete využít dle libosti. Na deky, peřiny, povlečení. Praktičnost samozřejmě není na úkor designu. Sedačka se pyšní velmi elegantním vzhledem od hlavy až k patě. Tedy od záhlavníků, přes sedáky, až po válce. Zaoblené nohy v podobě elegantních kovových válců mají navíc tu výhodu, že se o ně ani při nevhodné manipulaci neporaníte.

Rohová rozkládací souprava INFINITY

Když nemáte místo
A jak by mohla vypadat Vaše sedačka v případě, že nemáte místa nazbyt? Také velice stylově. Co je malé, je přeci hezké. A také šikovné. I malé sedačky mají možnost rozkladu. V internetovém obchodě www.nabytek-elegance.cz najdete komfortní a stylové řešení pro každý interiér. Stračí jen nalistovat jeho stránky a začít vybírat. Co při nákupu dále oceníte, to jsou velice příznivé ceny. Kvalita přeci nemusí být drahá. Tak dobře vyberte, ať se Vám sedí co nejpohodlněji!

Moderní rozkládací pohovka