Krásný a funkční dětský nábytek
Dětský pokoj poskytuje našim potomkům útočiště, kam se mohou stáhnout před okolním světem. Je proto důležité, aby se zde cítili co nejlépe. Atmosféru v interiéru dětského pokoje významně ovlivňuje dětský nábytek, který by měl být nejen hezký, ale také praktický. Dětský nábytek Aldo představuje dokonalé spojení funkčnosti a krásného moderního vzhledu. Z nábytkových řad můžete poskládat hezký dětský pokoj pro batolata i teenagery.

Pokojíček pro nejmenší
Dětem ve věku do 5 let se jistě bude líbit v milé společnosti francouzského nábytku Ted-Lily. Kompletní pokojíček zahrnuje malou komodu, lavici s úložným prostorem, stůl a dětské židličky s opěrátky.


Postele, které děti milují
V čase odpočinku se dostává ke slovu postel. Postele od Alda děti milují. Dětská postel Grand Prix splní sen každého malého závodníka. Postel Edouard s výsuvnou přistýlkou představuje bezpečnější alternativu patrových postelí. Její možnosti Vaše dítě ocení také v případě, že u něho přespí kamarád. Největší oblibě se však těší dětská postel Charley disponující velice praktickým řešením úložného prostoru.

Bez stolu to nejde
Žádný dětský pokoj se neobejde bez pořádného psacího stolu. Aldo jich má v nabídce hned několik. Dětský psací stůl Bomba vybavený šikovným odkládacím prostorem dokáže vytvořit naprosto ideální zázemí pro každého pilného studenta. Anebo by se Vašemu dítěti líbil stůl ze sestavy Jesper nebo Charley? Dejte svým dětem na výběr a společně zařiďte ten nejútulnější pokojíček. Vše potřebné najdete na www.nabytek-aldo.cz.