Dveře je potřeba si osahat
Jestliže pořizujete dveře, je nejlepší se vydat do prodejny, kde se podíváte, co vlastně na trhu nabízí. Vnitřní dveře Sapeli přece jenom nepořizujete každý den, proto je dobré se osobně zastavit v centru s showroomem. Tam najdete vystavené kusy na jednom místě. Projdete se, vyzkoušíte otevírání, jestli vám vyhovují posunovací do pouzdra nebo reverzní otevírání dveří. Není nic jednoduššího.

Nezapomeňte také na dekor. Interiérové dveře Sapeli mohou být laminátové, dýhové a z dalších materiálů. Nejlepší je proto ladit jejich barvu a dekor s dalšími prvky ve vašem bydlení. Nezapomínejte ale také na současné trendy. Hitem poslední doby jsou příčné dekory. Vodorovné čáry se objevují na obkladech i na tapetách. Přizpůsobte tomu i své dveře. To stejné volte i u toho, jestliže vybíráte celoskleněné dveře Sapeli. Čím více chcete světlejší pokoj, objednejte tím větší plochu skla.

Jestliže váháte nad barvou, zákazníci si oblíbili sukatý dub, majestátní borovici nebo buk. Tyto přitažlivé dekory jsou k mání také v trendy příčných vzorech. V nabídce jsou ale také kamenné vzory nebo matné a lesklé barvy. Nechte se zlákat vanilkou, champagne nebo ledovcem.

vnitrni dvere Sapeli

Nezmeškejte akci, ať se nákup vyplatí

Protože dveře nejsou malou investicí, vyplatí se také počkat na různé akce a přitažlivé nabídky. Protože společnost DODO for life, která je ověřeným a nejúspěšnějším prodejcem dveří Sapeli, slaví 25 let na trhu, připravili si pro své zákazníky speciální akce.

V té první si můžete objednat do konce listopadu dveře a zárubně, které vám dodají od ledna do března. V tom případě first minute 2018 ušetříte patnáct procent na skoro celý sortiment. Další nabídkou jsou nové neodolatelné dekory i ve vodorovné orientaci. Od září do konce října získáte dveře Elegant 10 v sedmi variantách za kompletní cenu 4880 korun bez daně. Tedy samotné dveře včetně zárubně. Pokud pořizujete více dveří, investice se vám v součtu opravdu vyplatí.

Pokud si přece jenom zvolíte další modelové řady v daných sedmi površích, dostanete slevu 10 procent. Někoho možná zaujme, že akce platí včetně nabídky prodloužených dveří. To znamená, že dveře vysoké 210 centimetrů nabízí za cenu 197 centimetrů. Proto i čahouni se nemusí bát, že seženou takové dveře, které odpovídají jejich potřebám. Více informací najdete i na webu eshopu Sapeli.