Propojit ve svém bydlení moderní styl s kouzlem přírody a snadnou údržbou může být tak trochu oříšek. Dýhované vnitřní dveře Sapeli s bezfalcovými panty ale tvoří originální spojení, které vás překvapí svým harmonickým souladem a originálním designem. Jsou příjemné na dotek, vnesou do vašeho domova vůni přírody a zároveň jsou vysoce odolné a snadno se udržují.


Bezfalcové dveře jsou jedinečné svým hladkým napojením na zárubeň, do které zcela zapadnou a splynou s ní v jedné rovině. Krásně je doplňuje zárubeň Obtus, která svým kolmým napojením nadpraží a ostění vytváří harmonický soulad všech linií dveří a zárubně.

Pokud právě zvažujete nové vnitřní nebo bezpečnostní dveře Sapeli, máte ideální příležitost získat je s výhodnou akční nabídkou, která platí při zakoupení kompletu dveří se zárubní v dýhovaném povrchu. Na výběr máte z široké nabídky dýh. Cena dvou kusů závěsů Esprit Premium v hodnotě 1700 korun bez DPH vám bude automaticky odečtena. Pokud se rozhodnete pro závěsy Saptec 340, získáte na ně 50% slevu, takže zaplatíte pouze jeden kus v ceně 950 korun bez DPH. Akce se nevztahuje na kategorii Praktik.


Vyberte si dveře podle svých představ v prodejnách Dodo for life, které byly vyhlášeny za nejlepšího prodejce dveří Sapeli v ČR! Sapeli Praha najdete v prodejnách Dodo for life na sedmi místech české metropole a dále v Čestlicích, Plzni a Mladé Boleslavi.