Úspora předčí velikost prasátka
Nízkoenergetický rodinný dům KUBIS 77, který je novinkou RD Rýmařov, díky svému tvaru, použitým materiálům a způsobu vytápění má roční měrnou potřebu tepla nižší než 40 kWh, což přináší výraznou výhodu v podobě nemalé úspory nákladů na provoz domu.
Skica KUBIS 77 s pultovou strechou
Moderní technologie: čerpadlo, rekuperace
Čím to, že je nový KUBIS tak úsporný? Za tuto, v době rostoucích cen energií, tolik důležitou vlastnost vděčí montovaný dům KUBIS 77 především moderním technologiím. Součástí domu je tepelné čerpadlo pracující na principu vzduch voda, podlahové vytápění a řízené větrání s rekuperací. Nízkoteplotní tepelné čerpadlo DAIKIN od evropské jedničky v oboru celoročně zajišťuje optimální energetickou spotřebu. Jen pro zajímavost, jeho výkon 6,1 kW snižuje náklady na vytápění a ohřev TUV o dvě třetiny. Součástí systému je elektrokotel, zásobník 160 l na ohřev TUV a teplovodní podlahové topení v prvním poschodí. Čtvrtá generace osvědčené větrací jednotky ARTREA pak přináší účinnost zpětného zisku tepla až o 92%.
Skica KUBIS 77 se sedlovou strechou

Cena a parametry domu
Neméně důležitou otázkou při volbě bydlení je samozřejmě pořizovací cena. Nový rodinný dům KUBIS 77 na klíč s dispozicemi 5 + KK včetně základové desky a DPH můžete mít za 2 750 000 Kč. Vedle úspornosti a příznivé pořizovací ceny je další velkou předností jednoduchý půdorys 8,31 m x 9,24 m, který předurčuje dům k umístění i na menších parcelách.

KUBIS 77 ve 2 variantach

Zájemci o nízkoenergetický dům podle nejnovějších trendů mají přitom na výběr ze dvou variant. Do moderní zástavby nejlépe zapadne varianta s pultovou střechou, zatímco verze se sedlovou střechou o sklonu 30 stupňů citlivě dotvoří urbanismus tradiční zástavby. Také Vás novinka od předního výrobce dřevostaveb RD Rýmařov zaujala?
Přečtěte si o ní více na stránkách www.rdrymarov.cz.

logo RD Rymarov