Praktické venkovní rolety 

K ochraně nepříznivých vlivů zvenčí slouží venkovní rolety na okna. Venkovní neboli předokenní rolety přinášejí svým majitelům celou řadu výhod, od zvýšení bezpečnostních parametrů obydlí, přes zamezení tepelným ztrátám a ochranu před hlukem, až po zkrášlení domovní fasády. Proto jsou dnes součástí takřka každé moderní novostavby. 
Předokenní rolety lze nainstalovat také na již hotový dům. V tomto případě se jedná o venkovní rolety pro dodatečnou montáž používané nejčastěji v rámci rekonstrukce. Předokenní rolety pro dodatečnou montáž FINALM vyrobené z hliníkového plechu se vyznačují vynikajícími tepelně izolačními vlastnostmi a dlouhou životností. Co se vzhledu týče, můžete si vybrat z různých barevných odstínů, a sladit je tak co nejlépe se vzhledem svého domu. Předokenní rolety mohou být ovládány jak ručně, tak i elektrickým pohonem. 


Speciální druhy rolet

S rostoucími požadavky majitelů domů roste také sortiment nabízených rolet. Rolety na okna mohou mít mnoho podob. Velmi oblíbené mezi speciálními druhy rolet jsou například screenové rolety, které se používají k zastínění vnějších i vnitřních prosklených ploch, jako jsou zimní zahrady, pracovny či kanceláře. Neméně praktické jsou rolety se zabudovanou sítí proti hmyzu, které obyvatele domu účinně chrání před nezvanými hosty z hmyzí říše. V oblasti interiérového i exteriérového stínění se stalo trendem spojovat vlastnosti rolet a žaluzií. Ukázkovým příkladem je venkovní roleta s funkcí žaluzie zajišťující ochranu před sluncem, a zároveň dobrou cirkulaci vzduchu v místnosti. 


Kvalitní dodavatel – záruka Vaší spokojenosti

A tak bychom mohli pokračovat. Nabídka je natolik pestrá, že není snadné, se v ní zorientovat, a najít řešení, které bude vyhovovat našim potřebám. Pokud hledáte kvalitního dodavatele stínící techniky, který Vám při výběru dobře poradí, máme pro Vás osvědčený tip. Nalistujte stránky specializovaného dodavatele www.almma.cz, který působí na trhu již od roku 1999, a může se pochlubit spoustou referencí mnoha spokojených zákazníků.