Oblíbený rustikální betonový stavební systém
Stavební systém rustikálního vzhledu patří mezi nejoblíbenější materiály, které se dnes používají v zahradní architektuře. Jedná se o ideální materiál na stavbu zídek, opěrných zdí či teras. Možností je mnoho. Z tohoto materiálu si můžete postavit i další prvky, například ohniště. Pokud Vám více vyhovuje klasické ohniště než zahradní krb, tak právě pro Vás připravila firma CS-BETON novinku stavebnici – CSB NATURBLOK OHNIŠTĚ, které je doplňkem systému CSB - NATURBLOK. Co Vás jistě potěší je, že jednotlivé díly se nespojují maltou, ani jiným stavebním lepidlem. Kameny jednoduše poskládáte do požadovaného tvaru a máte hotovo.

ohniste CS beton

Ohniště nebo celé zákoutí
Toto krásné ohniště díky svému přírodnímu vzhledu sluší všem zahradám. Pokud máte více prostoru a chcete si vybudovat stylové zahradní posezení, můžete si za pomoci nového typu dlažby CSB – ALTO KRUH vytvořit celé zákoutí se zpevněnou plochou přizpůsobenou přímo ohništi. Kruhy lze na sebe napojovat a vytvářet různé obrazce. V případě, že se nespokojíte s průměrem 3,2 m, lze navázat kameny dlažby CSB – ALTO EVO.

Naturblok ohniste

Je libo gril?
Možnostem se meze nekladou. Všechny milovníky grilovaných pochoutek bude jistě zajímat, že ohniště lze využít i jako gril. Stačí jen přidat grilovací rošt. Dalšími součástmi příslušenství jsou popelník a okrasný kryt. Co se vzhledu kamenů týče, vybrat si můžete celkem ze čtyř pěkných přírodních povrchů. ROCA, CAOBA, PLAYA nebo BASANITA.

kamenne ohniste

Stavbu zvládnete sami
Stavebnice ohniště se dodává na jedné paletě a stavbu zvládne každý šikovný kutil. Vykouzlete si půvabné zahradní zákoutí, které se stane chloubou Vaší zahrady. CSB - NATURBLOK OHNIŠTĚ si můžete objednat z pohodlí Vašeho domova prostřednictvím stránek předního výrobce betonových výrobků, dlažby, plotů a opěrných zdí www.csbeton.cz.

Přejeme Vám pohodovou sezónu a pěkné počasí!

CS-BETON logo