A tak jsme zkusili zapátrat po firmě, která je schopna poskytnout kvalitní a rovněž široký sortiment. A také se nám to podařilo. Našli jsme firmu, která nejenže vybaví dětský pokojíček, ale také v podstatě váš celý byt veškerým textilním zbožím a to nejen tím.

A přiznejme si, není nad to, mít vše od jednoho dodavatele, který zajistí perfektní kvalitu a servis.

Firma RALI Decor je opravdu schopna nabídnout vše od plenek až po záclony.


Ale když už jsme u miminek a jejich potřeb, zásadní otázkou je, co všechno bude potřeba pořídit.

U firmy RALI Decor jsme našli kompletní vybavení a tak si pojďme říci, co všechno je pro vašeho andílka třeba.

Máte postýlku, ale do ní je třeba hned několik důležitých věcí. Postýlku musíte vybavit vhodným povlečením, které bude vaše miminko hýčkat podstatnou část kojeneckého života.

Naprosto dokonalá je možnost pořídit do postýlky tzv. sety, které obsahují povlečení na peřinku a polštářek, mantinely, nebesa a samozřejmě také peřinku a polštářek do povlečení.

Ono pořídit vše v jednom je opravdu výhodné, budete totiž mít jistotu, že vše bude ladit a přiznejme si, že na to je třeba klást velký důraz. Zastavme se u nebes nad postýlku, která jsou velkým hitem. U firmy Rali jsou nebesa ze šifonu dlouhá 150 cm a široká 270 cm . Obšitá jsou atlasovou lemovkou, která dodá na exklusivitě. Pokud potřebujete na miminko z jedné strany vidět , můžete je přehodit na druhou stranu. Jsou dostatečně dlouhá, aby Vám nepadala přes okraje postýlky dovnitř.


Velmi praktickou pomůckou jsou také kapsáře, do nichž můžete odložit věci pro hygienu miminka, plenky, kosmetiku a vůbec vše, co budete chtít mít po ruce.


Pokud řešíme povlečení, je samozřejmé, že časem miminko odroste klasickým miminkovským peřinkám a bude čas pořídit také povlečení do větší dětské postýlky. A také to lze u firmy Rali pořídit. A tak, ať již chcete udělat radost malé slečně nebo chlapečkovi, jistě najdete vzor, který se jim bude líbit.


Při zařizování pokojíčku logicky dojde také na záclony a závěsy. A i ty jsme našli na stránkách firmy Rali. Nádherné a hlavně krásně barevné dětské motivky musí rozzářit každou místnost.

Závěs nejen chrání před sluníčkem nebo světlem lamp, ale také výrazně ovlivňuje charakter celé místnosti.

Závěs pro dítě by měl být veselý, barevný a tohle všechno na stránkách firmy najdete. Mezi motivy najdete rybičky, králíky, ale také auta či princezny. A to by bylo, aby takto zařízený pokojíček nebyl příjemný jak pro vaše děti, tak i pro vás.


Naprostou třešničkou na dortu jsou hračky, které firma nabízí. Dřevěné, látkové a zaručeně krásné a takové, co vydrží a jsou vždy oblíbeny.

A nejen hračky, ale také doplňky, které v útulném pokojíčku rozhodně nesmějí chybět jsou v nabídce. Můžete mít poličky, dřevěné boxy na hračky, věšáčky i ozdobné samolepící dekorace na zeď.


Jediné, co člověka napadá je, proč ještě nejsem dítě? Jak rád bych si pohrál. A konečně, proč ne? Zkuste si i vy chvíli pohrát, ten čas, který s dětmi strávíte v krásně zařízeném pokojíčku udělá radost nejen vašim dětem, ale také vám.

Inspirace a foto: www.rali.cz