Tradičně se dveře vyrábí ze dřeva, i když již pomocí nových technologií a poznatků, které zaručují dlouhou životnost, bezproblémovou funkčnost a velkou nabídku designů.

Dveře se vyrábí z těchto dřevin:

· Smrk

· Borovice

· Meranti

· Dub

Kvalita a stabilita vchodových dveří Slavona je dána nejen kvalitními materiály a ověřenou konstrukcí, ale i pečlivým provedením všech detailů.


Standardně mají vchodové dveře Slavona tyto rysy:

· Hliníkový práh s přerušeným tepelným mostem

· Vysoce elastické povrchové úpravy s UV ochranou

· Masivní závěsy Protect 3D zafrézované v rámu i křídle

· Vícebodové bezpečnostní zámky s háky


Rámová konstrukce dveřního křídla

Jedná se o klasickou konstrukci dveří, dveřní křídlo je tvořeno rámem, ten může být členěn příčkami. Do rámu dveřního křídla jsou vsazeny výplně, ty mohou být hladké nebo profilované kazety. Velmi oblíbené jsou skleněné výplně v různých provedeních, s ornamentálním sklem, pískovanými motivy, gravírami,...


Sendvičová konstrukce dveřního křídla

Tato konstrukce je reakcí na častý požadavek po moderním designu a hladkých dveřích. Rám dveřního křídla je tvořen vícevrstvými lepenými hranoly, které jsou kryty vrstvami překližky a vrchní dýhou nebo masivem. Střed křídla je vyplněn PU pěnou s výbornými tepelně - izolačními vlastnostmi. Dveřní křídlo může být zdobeno nalepenými lištami, mohou být vyříznuty otvory, do kterých se vloží izolační sklo.

Akční nabídka dveří SLAVONA


SLAVONA s.r.o.
Stálkovská 258, 378 81 Slavonice
tel. +420 384 493 400, fax: +420 384 493 223
www.slavona.cz