Zároveň se bojíme, protože musíme nést za své skutky zodpovědnost. Například, při výběru našeho životního partnera posloucháme, co nám srdce káže, přičemž věříme, že nás nezklame. Věříme, že naše city nám ukazují správnou cestu k našemu vysněnému harmonickému životu… Mnozí z vás se teď určitě ptají, co má společné zlatá svatba, štěstí a značka Terran. Odpověď je velmi jednoduchá.

betonova strecha

Zakladatel tradice výroby betonové tašky Terran Kálmán Mészáros se zabýval výrobou tašek v obci Neded od roku 1920. Po deportaci obyvatelstva do Maďarska jeho syn Vilmos Mészáros, v šlépějích svého otce, začal vyrábět betonové tašky na poloautomatické výrobní lince v maďarském městě Bóly.

Výroba produktů Terran se na Slovensku obnovila znovu v roce 2000. Společnost Mediterran uvedla mnoho novinek, mezi kterými si každý našel to své. Svůj úspěch si vybudovala na neustálých inovacích, vysoké kvalitě a originálním vzhledu nabízeného sortimentu. Střecha od společnosti Mediterran představuje jedinečné rozpoznávací znamení, díky kterému se stavba odlišuje, a přitom „nevyčnívá“. Střešní krytina Terran splňuje všechny kritéria kvality a náročné požadavky trhu na funkčnost.

cerna stresni krytina

Dlouhotrvající ochrana intenzity barev a barevných odstínů tašek zabezpečuje speciální povrchová úprava Colorsystém, povrchová úprava EVO dodává střešní krytině originální estetický vzhled a lesk a vyznačuje se výjimečnou odolností proti povětrnostním podmínkám. Jednoduše řečeno: střešní krytina Terran je synonymem kvality střechy.

Společnost Mediterran v roce 2004 přistoupila k modernizaci výrobní technologie, která byla ukončená v roce 2012 v Bólyi, v 2014 ve Vlčanech a v roce 2015 v Kuntszentmiklósi.

cervenohneda betonova strecha

Jedinečný dárek pro Vás!
Všechny výrobky značky Terran splňují požadavky nejvyšších evropských standartů a kvalit. Jejich důkladným zapracováním do střešního pláště vzniká předpoklad pro bezproblémové pohodové bývání pod střechou s jedinečným estetickým výrazem. Společnost Mediterran, díky nejmodernějším technologiím od 1.7.2015 nabízí místo 30 leté až 50 letou záruku! Je prvním výrobcem betonové střešní krytiny, který poskytuje 50 letou záruku na své výrobky. Krytina Terran i po uplynutí 100 let bude splňovat všechny od ní očekávané funkce, což nám dokazují i staré „Mészárošovské“ tašky, které je možné vidět ještě i dnes na střechách rodinných domů.

„V tomto roce třígenerační – 95 letá – rodinná firma se svými kvalitními produkty je jedna z největších a nejmodernějších výrobců tašek v rámci Evropy. Cílevědomá práce, prvotřídní technologie a spokojenost našich zákazníků nás povzbudili na další krok: zvýšit záruku na přesnost rozměrů, neprosákavost a mrazuvzdornost tašky o 20 let.“

betonova stresni krytina

30 + 20 = 50 leté výročí svatby – vzorec se spojil
Naší misí je zabezpečit, abyste si mohli Vaši zlatou svatbu oslavit pod tou stejnou střechou, kterou jste si vybrali před padesáti lety. Jak jsme již v úvodě naznačili, při výběru partnera záruku berete na sebe. Ale při výběru tašky záruku a zodpovědnost bereme za vás!
Rozhodněte se správně a vyberte si střešní krytinu na celý život!