Vypínače významně ovlivní vzhled interiéru
Chcete-li svou domácnost vyšperkovat do posledního detailu, nezapomínejte právě na vypínače a zásuvky, v nichž se skrývá nenápadná krása. Designové vypínače se stanou perlou vaší domácnosti, dodají jí ten správný šmrnc a hrdě se chopí role „třešničky na dortu“.

Retro vypinac doladi interier

Když chcete mít jasnou představu
Pokud tedy zvažujete nákup vypínačů a rádi byste viděli, jak by vypadaly u vás doma a jak by si jejich vzhled rozuměl s ostatním vybavením - například s nábytkem, podlahou či barvou stěn, tak na stránkách domovnivypinace.cz máte příležitost použít velice jednoduchou aplikaci, která vám vše značně ulehčí. Stačí nahrát fotku konkrétní místnosti, vybrat vzhled vypínače, nastavit jeho velikost a umístění.

Vyberte si retro vypinac presne podle vaseho interieru

Co vaší domácnosti sedne jako ulité?
Při výběru vypínačů berte ohled na zařízení vaší domácnosti. Zatímco někdo dává přednost modernímu vzhledu, kterému vládnou čisté linie, jiný preferuje styl vyvolávající nostalgické vzpomínky na dávnou dobu. Kolekce RETRO od zlínského výrobce OBZOR dokonale dotvoří celkový dojem interiérů moderních, retro i rustikálních. Inspirací pro jejich vzhled byl původní baťovský design.

Retro vypinace z kolekce DECENTE

Vypínače z oblíbené kolekce DECENTE pocházející z dílny téhož výrobce splynou s moderně pojatým bydlením a vytvoří příjemný harmonický celek. Vypínače z této řady v sobě kloubí vše, co je pro moderní bydlení typické: čisté linie, kov, sklo nebo dřevo.