Při každé stavbě, nebo rekonstrukci jsou sice nutné přesně zpracované plány i šikovní pracovníci, ale stejně tak se neobjedete bez kvalitních stavebnin. Jestliže je to tedy pro Vás aktuální, nabízíme Vám služby našeho e-shopu Stavbaonline.cz, na kterém seženete nejrůznější stavebniny levně a s možností odborné konzultace. Na tomto místě pro Vás přitom máme několik tipů na kvalitní materiály, které by se Vám mohly hodit.

Exteriér – fasády, asfaltové šindele či plechové krytiny

Fasády by se sice mohly zdát jako méně významné, ale opak je pravdou. Výrazně totiž přispívají ke vzhledu každé stavby a díky jejich zateplení navíc ušetříte za energie. Fasádám je tak nutné věnovat zvýšenou pozornost, protože se to rozhodně vyplatí.

Přesuneme-li se na střechu, každého zřejmě ihned napadnou pálené tašky. My bychom Vám však chtěli doporučit asfaltové šindele, které jsou rovněž nesmírně populární. Instalace asfaltových šindelů je totiž snadná, zároveň se tato krytina může pochlubit dlouhou životností i zajímavým vzhledem. Vhodným materiálem na střechy jsou nicméně i plechové krytiny s univerzálním využitím.

Interiér – OSB desky, sádrokarton, stavební řezivo

V interiéru se Vám zase budou jistě hodit OSB desky, které jsou nejprodávanějšími stavebními deskami na trhu vůbec. S OSB deskami totiž vyzrajete na podbití střechy, na stěny i podlahy, ale naleznete pro ně spoustu dalších uplatnění.
Jinou nenahraditelnou stavebninou je bezpochyby sádrokarton, který spolehlivě snoubí praktické a estetické funkce. Sádrokarton se hodí na příčky, podhledy nebo na strop a můžete jej tedy kupříkladu výtečně využít na členění interiéru.

V neposlední řadě bychom Vás chtěli upozornit na naši nabídku stavebního řeziva, pro které existuje mnohé uplatnění v interiéru i exteriéru. Na Stavbaonline.cz přitom v kategorii stavební řezivo máme KVH hranoly, palubky i střešní latě. Pokud jsme Vás tedy zaujali, rádi Vás přivítáme.

StavbaOnline logo